Új párjával mutatkozott a vörös szőnyegen Gwen Stefani

Oscar-díj Blake Shelton párkapcsolat Oscar 2016 szerelem vörös szőnyeg Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood új sztárpárja sem hiányozhatott az Oscar-díjátadó partijáról.

Szinte ragyogott a boldogságtól Gwen Stefani, aki új szerelme, Blake Shelton mellett lépett a vörös szőnyegre a vasárnap esti Oscar-díjátadó partiján. Az énekesnő, aki a hírek szerint a The Voice tehetségkutató műsor forgatása alatt jött össze a country zenésszel, először mutatkozott együtt párjával.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

A válófélben lévő Gwen Stefani és Blake Shelton lehetséges románcáról egy éve keringenek a pletykák, és eddig hivatalosan még nem vállalták fel kapcsolatukat.

Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán

Amikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük itt, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.