Az életét a világ előtt élő család új taggal bővül. Rob Kardashian ugyanis eljegyezte barátnőjét, aki formáit tekintve tökéletesen beleillik a famíliába!

Rég felröppent a hír, hogy Rob Kardashian eljegyezte barátnőjét, de csak a napokban vált biztossá, hogy a szerelmesek új szintre emelték a kapcsolatukat. Ez még önmagában csupán egy számukra örömteli esemény, de Rob családja nincsen túlságosan elragadtatva a leendő családtagtól.

Forrás: Instagram/Blac Chyna

Először is, nem tetszik nekik, hogy a hölgyemény, vagyis Blac Chyna azt tervezi, hogy felveszi a Kardashian nevet, de ez még csak hagyján. A probléma inkább ott kezdődik, hogy a nő exe - Tyga, akitől gyermeke is van -  jelenleg éppen Kylie Jenner pasija. Továbbá Blac Chyna legjobb barátnője Amber Rose, aki pedig Kanye West volt párja, így természetesen Kim Kardashian ellensége. Így aztán a család egyenesen megbotránkozott a hír hallatán, de azért kétségbe nem estek. Úgy gondolják, Rob nem fogja beváltani eljegyzési ígéretét, vagy legalábbis nagyon remélik - írja a Jezebel.