Ezeket a híres nőket csábította el Prince

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter -
Prince nők szex csábítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtökön elhunyt világsztár egész életében nagy nőcsábász volt, számos hírességgel került közeli kapcsolatba.

Prince halálhíre sokakat megviselt, ám állítólag aki az egyik legrosszabbul viselte a tragikus hírt, az Kim Basinger. A színésznő nem csak baráti viszonyt ápolt az énekessel, a hírek szerint már-már betegesen imádta Prince-t. Állítólag olyan is előfordult, hogy bátyjának kellett őt kirángatni a zenész házából.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

Nem Basinger az egyetlen híres nő, akit Prince a listáján tudhatott: állítólag Madonna, Jill Jones, Carmen Electra és Anna Fantastic is lefeküdtek vele.

5 egyszerű trükk az észveszejtő szexérthttp://www.life.hu/intim/20160421-5-egyszeru-trukk-amitol-jobb-lesz-a-szex.htmlA szexet még forróbbá tenni épp olyan könnyű, mint felkenni a kedvenc rúzsodat. Figyelj csak! Intim--Így fürdőzget az immáron 22 éves Dakota Fanning: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160424-dakota-fanning-szineszno-egykori-gyerekszinesz-immaron-22-eves-lett.htmlHogy rohan az idő... A bájos kis gyerekszínészből, Dakota Fanninből ugyanis kész nő lett.Intim--Lewis Hamilton vizes képétől minden bugyi nedves leszhttp://www.life.hu/intim/20160424-lewis-hamilton-forma-1-es-vilagbajnok-szexi-kepet-posztolt-instagram-oldalara.htmlAkadnak jóképű Forma-1-es pilóták, de a közvetítések során igen keveset láthat belőlük az ember lánya, a védőruha és a sisak ugyanis szinte mindnen izgalmas részletet eltakar. Lewis Hamilton azonban most úgy is mondhatnánk, hogy ledobta a textilt. Intim--Gratulálunk! Csodás hírt jelentett be Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/intim/20160424-ma-van-hosszu-katinka-es-shane-tusup-nagy-napja-isten-eltesse.htmlNagy nap volt a tegnapi a legszerelmesebb úszópáros életében. Az úszónő közösségi oldalán tette közzé a nagy hírt. IntimOrigoEz a dögös, bögyös, szöszi tűnik fel hamarosan a meztelen magyar valóságshow-ban (18+)http://www.life.hu/intim/20160424-ez-a-dogos-bogyos-szoszi-tunik-fel-hamarosan-a-meztelen-magyar-valosagshow-ban.htmlKloé majdnem egy fejjel magasabb, mint az első részben látható két riválisa. Kis takarással voltak fotózásai, de erotikus filmben nem láthatta senki - állítja. Az Ádám keresi Évát reality szereplőjével beköltözés előtt beszélgetett az Origo.Intim--Csupán egy leheletvékony anyag takarja Seherezádé kerek melleithttp://www.life.hu/intim/20160423-seherezade-sehi-szexi-kepet-tett-kozze-facebook-oldalan-leheletvekony-anyag-takarja-melleit.htmlA lemezlovassá vált szőkeség tudja, mivel kell megemelni a férfiak pulzusszámát! Szerencsére nem sok mindennel takarja el kerek idomait. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.