Fördős Zé: "Volt, aki köntörfalazás nélkül kimondta, hogy ágyba szeretne bújni velem!"

sztárséf Fördős Zé műsorvezető apaság Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm műsorvezetője, Fördős Zé két és fél évig élt boldog párkapcsolatban üzlettársával, Havas Dórával, ám nemrég szakítottak. Bár Zé nem akarja elsietni, de azért ő is vágyik egy szerető társra, és már dolgoznak benne az apai ösztönök.

A szexi sztárszakács és a Farm házigazdája a Best magazinnak árulta el, hogy mióta egyedülálló, folyamatosan

szerelmes levelekkel bombázzák a nők.

"Volt, aki randira hívott, és azt javasolta, hogy igyunk meg egy kávét, de volt olyan is, aki egyértelmű ajánlatot tett, és köntörfalazás nélkül kimondta, hogy ágyba szeretne bújni velem. Természetesen az ilyen jellegű felajánlkozásra egyáltalán nem reagálok, hiszen soha nem élnék ilyen könnyelmű ajánlattal. Amúgy sem gondolom, hogy az interneten keresztül találom meg a páromat."

Forrás: RTL

Ha szemet vetettél a dögös műsorvezetőre, akkor van egy jó hírünk: Zének ugyanis

nincs konkrét nőideálja.

"Volt már alacsony, magas, nagyon fiatal, és idősebb, hosszú és rövid hajú barátnőm is, amiből jól látszik hogy nincs zsánerem. Ha jön a misztikus vonzalom két ember között, akkor már úgysem az számít, milyen színű a másik haja. Voltak hosszabb és rövidebb távú kapcsolataim is, de nem kértem meg egyik barátnőmnek sem a kezét. Szerintem én csak annak a lánynak fogok gyűrűt húzni az ujjára, akit tényleg feleségül veszek."

Tehát, ha egy véletlennek köszönhetően összefutsz Zével, - és már te is a családalapításon rágódsz - akkor tudd, hogy a műsorvezető azt is elárulta, hogy nem áll tőle messze az apai szerep, és legalább 5 éven belül gyereket szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.