Íme, 3 megdöbbentő történet a prostituáltak hálószobájából

Forrás: Thinkstock -
prostituált történet fogkefe kliens felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három bizarr, egyben különös történetnek hála beleshettünk az éjszakai pillangók hálószobájába, és meglepő dolgokkal találkoztunk: talpakat csiklandozó fogkefével, szájmaszkkal és szépirodalommal.

A prostituáltak a Redditen osztották meg vendégeik legmeglepőbb kívánságait, ám ami igazán megdöbbentő, hogy míg a kívánságlistára igazán perverz és egyben érthetetlen dolgok is felkerültek, addig a legtöbb esetben

kimaradt egy fontos hozzávaló, mégpedig a szex.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A vizsga

"Nemrég volt egy kliensem, aki leültetett egy asztalhoz, levetette velem a cipőmet, majd kipakolt egy pár fogorvosi kelléket meg egy tükröt és egy elektromos fogkefét, majd azt kérte, hogy "tegyek le egy fogorvosi vizsgát", a lábujjaimon bemutatva. Szóval az egészet úgy kellett elmutogatnom, mintha a lábujjaim lennének a fogak. Ő pedig közben tanácsokat adott. Egyébként sohasem vette elő a péniszét, ráadásul én is élveztem, persze a kezdés elég furcsa volt."

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A pormaszk

"Volt egy igazi gentleman vendégem, akinek az volt a mániája, hogy pormaszkot viseljen. Egyszer azt kérte, hogy meztelenül feküdjek a kanapéra, és pózoljak. Ő feldobta a maszkot, majd 1 centiméter távolságból elkezdett szagolgatni. Ott is. Ezután jött egy következő póz, és ő tovább szagolgatott. Sohasem ért hozzám, még véletlenül sem, pedig 1 órán keresztül tartott az akció. "

Szépirodalom

"Egyik prostituáltként munkálkodó barátnőm mesélte, hogy az egyik kliensének az volt minden vágya, hogy álljon a sarokba - persze meztelenül, csak egy magas sarkú csizmát viselhetett,- és hangosan olvasson fel Homérosz Odüsszeia című könyvéből.

Éjszakai pillangók - 3 igaz történet az út széléről

A "furulyázás" ötezer, de egy útszéli gyors menet ára extrákkal se nagyon megy tízezer fölé. Olcsó szex olcsó lányokkal. Amikor a luxus csillogása helyett legfeljebb a kliens kocsijának fényszórója vet némi fényt a magas sarkakon riszáló lányok bokáira. Egy dunántúli és két, a nagyvárost összekötő út szélén dolgozó lánnyal beszélgettünk. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.