Három bizarr, egyben különös történetnek hála beleshettünk az éjszakai pillangók hálószobájába, és meglepő dolgokkal találkoztunk: talpakat csiklandozó fogkefével, szájmaszkkal és szépirodalommal.

A prostituáltak a Redditen osztották meg vendégeik legmeglepőbb kívánságait, ám ami igazán megdöbbentő, hogy míg a kívánságlistára igazán perverz és egyben érthetetlen dolgok is felkerültek, addig a legtöbb esetben

kimaradt egy fontos hozzávaló, mégpedig a szex.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A vizsga

"Nemrég volt egy kliensem, aki leültetett egy asztalhoz, levetette velem a cipőmet, majd kipakolt egy pár fogorvosi kelléket meg egy tükröt és egy elektromos fogkefét, majd azt kérte, hogy "tegyek le egy fogorvosi vizsgát", a lábujjaimon bemutatva. Szóval az egészet úgy kellett elmutogatnom, mintha a lábujjaim lennének a fogak. Ő pedig közben tanácsokat adott. Egyébként sohasem vette elő a péniszét, ráadásul én is élveztem, persze a kezdés elég furcsa volt."

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A pormaszk

"Volt egy igazi gentleman vendégem, akinek az volt a mániája, hogy pormaszkot viseljen. Egyszer azt kérte, hogy meztelenül feküdjek a kanapéra, és pózoljak. Ő feldobta a maszkot, majd 1 centiméter távolságból elkezdett szagolgatni. Ott is. Ezután jött egy következő póz, és ő tovább szagolgatott. Sohasem ért hozzám, még véletlenül sem, pedig 1 órán keresztül tartott az akció. "

Szépirodalom

"Egyik prostituáltként munkálkodó barátnőm mesélte, hogy az egyik kliensének az volt minden vágya, hogy álljon a sarokba - persze meztelenül, csak egy magas sarkú csizmát viselhetett,-  és hangosan olvasson fel Homérosz Odüsszeia című könyvéből. 

Éjszakai pillangók - 3 igaz történet az út széléről
A "furulyázás" ötezer, de egy útszéli gyors menet ára extrákkal se nagyon megy tízezer fölé. Olcsó szex olcsó lányokkal. Amikor a luxus csillogása helyett legfeljebb a kliens kocsijának fényszórója vet némi fényt a magas sarkakon riszáló lányok bokáira. Egy dunántúli és két, a nagyvárost összekötő út szélén dolgozó lánnyal beszélgettünk. A teljes cikket itt elolvashatod!