légiutas kísérő stewardess repülő sztori repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget hallhattunk már arról, hogy sokszor megdöbbentő történetek főszereplői lesznek a légutas-kísérők. Nos, az alábbi 5 sztori csak megerősíti, hogy stewardessnek lenni bizony nem mindig leányálom.

Az biztos, hogy mi kikerekedett szemekkel bámultuk a monitort az alábbi 5 sztorit olvasva, amiket légiutas-kísérők osztottak meg a nagyvilággal. Készüljetek fel, van itt minden: lábkörmök, szex a gyerekek szeme láttára, vagy sokak kedvence: entyem-pentyem a WC-ben.

Körömöröm

"Egyszer az egyik utas, miután levágta a lábkörmeit, magához hívott, és megkért, hogy dobjam ki őket. A fintor persze azonnal kiült az arcomra, szerintem ezt látva ő is érezte, hogy túl messzire ment."

Forrás: giphy.com

Pilótaszex

"Először és utoljára jöttem össze az egyik kollégámmal, egy pilótával. Las Vegasba repültünk, majd a leszállás után kopogtatott a szállodaszobám ajtaján. Elhívott egy italra, amiből persze több lett. Egy sztriptízbárban kötöttünk ki, majd a szobámban. Órákig szexeltünk, másnap pedig hazarepültünk, ki-ki a saját családjához. Azóta nem láttam, de még mindig mosolygok, ha eszembe jut."

Forrás: giphy.com

Sztárok ásza

"Egy híres hollywoodi sztár csücsült az első osztályon, majd az éjszaka közepén ritmusosan pittyegett a légiutas-kísérőket hívó gomb. Rohantam a businessosztályra, de semmi gond nem volt. Ezután siettem az első osztályra, és észrevettem, hogy a híresség épp a mosdóban "turbékolt" a menedzserével, szóval valamelyikőjük popsija nyomogathatta a hívógombot. Kedvesen megvártam, míg végeztek, egy héttel később pedig az újságokban olvastam, hogy a sztár felesége terhes..."

Forrás: giphy.com

Lepedőakrobaták a felhők felett

"Egy kamasz pár üldögélt hátul, egy plédbe burkolózva, de tisztán kivehető volt, ahogy a lány a fiú ölében épp lelkesen "munkálkodott". Háromszor kellett rájuk szólnom, míg végre abbahagyták. De ez még semmi, gyerekek is voltak a járaton, akik mindig mellettük járkáltak a mosdóba."

Forrás: giphy.com

A csúcson kell abbahagyni

"Madridba repültünk, és az utasok között volt egy dekoratív lány is, aki jövendőbeli főnökeivel együtt repült. Állítólag a lány munkaszerződését írták volna alá Madridban. De ekkor jött a csavar. A lány sorra rendelte az italokat, majd nem hittem a szememnek...Magához nyúlt! Odament egy kollégám, és megkérte, hogy hagyja abba, erre a lány felugrott, és elrohant a mosdóba, és magára zárta az ajtót. Amikor kijött, visszakísértük a helyére, erre ismét maszturbálni kezdett. Talán mondanom sem kell, hogy a főnökei azonnal sztornózták az állásajánlatot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.