Szexiskolában kötnek ki a futballszurkolók, ha prostituáltaknál keresnek örömet

Forrás: AFP/DDP/Mario Vedder -
prostitúció Európa Bajnokság EB 2016 Franciaország bírság futballszurkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Franciaországban már nem fizethetnek az örömszerzésért, így azt a szurkolót, akit rajtakapnak ilyenen, csúnyán meg is bírságolják!

Iskolába küldik azokat a brit szurkolókat, akik prostituáltak szolgáltatásait veszik igénybe az Európa Bajnokság alatt. A rajongóknak nemcsak előadást kell hallgatniuk, ha fizetnek a szexuális együttlétért, de még nem kevés pénzbírságra is számíthatnak.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/DDP/Mario Vedder

Azoknak, akik megszegik a szabályokat 2500 fontot, azaz körülbelül 960 ezer forintot kell fizetniük amellett, hogy végighallgatnak egy előadást a prostituáltakról. Az országban már tilos fizetni a szexuális együttlétért, a bajnokság alatt pedig valószínűleg megemelkedne az erotikus szolgáltatást igénybevevők száma. A szexmunkások szakszervezete nem örül, szerintük tönkreteszi az üzletet az új szabályozás - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.