A rocker nagyobbik fia hamarosan édesapa lesz, kisebbik fia, Hunor pedig jövő áprilisban vezeti oltár elé szerelmét, Dorinát.

Teljesülni látszik Nagy Feró álma: idősebbik gyermekének, Botondnak és feleségének, akik tavaly házasodtak össze, közös gyermeke hamarosan megszületik, ugyanakkor kisebbik fia, Hunor is nősülni készül - és meggyőződése, hogy ők sem akarnak sokáig várni a családalapítással.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Remélem, a két fiam és a két menyem mellett egyre több unokát látok majd az asztalnál - magyarázta a Story magazinnak adott interjújában Feró, aki már alig várja, hogy nagyobbik fia és családja is odaköltözzenek a szomszédos telekre, és így két fiával és két menyével éljenek együtt. Egy évig így, négyesben laktunk, és közben alakítottuk át magunknak a kis házat. Amikor azzal megvoltunk, megkértem Dorina kezét - mondta el a lapnak a rocker kisebbik fia, Hunor, aki menyasszonya szülővárosában, Sopronban ereszkedett térdre szíve választottja előtt. A lagzi jövő áprilisban lesz, terveik szerint 100-120 fő fogja együtt ünnepelni a fiatalokat.