Nősül Nagy Feró kisebbik fia

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
esküvő házasság Beatrice családalapítás nősülés zenekar Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rocker nagyobbik fia hamarosan édesapa lesz, kisebbik fia, Hunor pedig jövő áprilisban vezeti oltár elé szerelmét, Dorinát.

Teljesülni látszik Nagy Feró álma: idősebbik gyermekének, Botondnak és feleségének, akik tavaly házasodtak össze, közös gyermeke hamarosan megszületik, ugyanakkor kisebbik fia, Hunor is nősülni készül - és meggyőződése, hogy ők sem akarnak sokáig várni a családalapítással.

Fotó: Szabó Gábor - Origo
Ilyen egy igazi dögös nő! Szexi képek készültek Ashley Graham plus size modellrőlhttp://www.life.hu/intim/20160607-ashley-graham-plus-size-modellt-furdoruhaban-fotoztak-los-angelesben.htmlNapjaink egyik legsikeresebb plus size modellje ezúttal egy Los Angeles-i fotózáson mutatta meg nőies és kerekded idomait. IntimOrigoBikinifelső nélkül mulatott 14 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20160608-heidi-klum-modell-melltarto-nelkul-strandolt-14-evvel-fiatalabb-pasijaval-vito-schnabellel.htmlA 43 éves modell simán ledobta melltartóját a francia riviérán töltött pihenésekor, és gondtalanul fürdőzött 29 éves szerelmével. Intim--A pasijának nevezte Harry herceget, óriási botrány lett belőlehttp://www.life.hu/intim/20160607-olivia-tallent-az-uj-pasijanak-nevezte-harry-herceget-es-oriasi-botrany-lett-belole.htmlOlivia Tallent csak viccelődni akart a Harry herceggel készült közös képe alatt, a trollok azonban beindultak. IntimOrigoKivette a munkából szerelmét VV Aureliohttp://www.life.hu/intim/20160608-vv-aurelio-valosagshow-sztar-kivette-a-munkabol-uj-szerelmet-dominikat.htmlA valóságshow-sztár saját bevallása szerint sosem volt még boldogabb, mint új kedvese, Dominika mellett, akinek kész bármit megadni - még a munkahelyéről is kivette a lányt, akit amíg nem talál másik helyet, ő fog eltartani. Intim--Mindennapi szerelem: nézd meg, hogyan éli hétköznapjait egy leszbikus párhttp://www.life.hu/intim/20160603-egy-leszbikus-par-hetkoznapjai-valerio-bispuri-fotosorozataban.htmlSosem tapasztalt intimitás és szeretet: érzéki és lenyűgöző képsorozat egy argentin leszbikus párról. IntimOrigoNászút Született feleségek módra: így élvezi a mézesheteit Eva Longoriahttp://www.life.hu/intim/20160601-eva-longoria-szineszno-kambodzsai-naszutjarol-osztott-meg-kepeket-instagram-oldalan.htmlA színésznő jelenleg Kambodzsán élvezi esküvője utáni jól megérdemelt pihenését, amelyről Instagram-oldalán tudósított rajongóinak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.