Tóth Gabi: “El tudnám képzelni az ujjamon a jegygyűrűt”

Fotó: TÜTÜ -
Tóth Gabi eljegyzés x faktor Molnár Tibor zsűri szerelem Trap kapitány RTL Klub versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú keresés után találta meg a megfelelő embert maga mellé Tóth Gabi, így nem csoda, hogy komolyabb gondolatok is megfordulnak a fejében. 

A mentorkodás nemcsak a karrierjét lendítette fel Tóth Gabinak, de a szerelmet is megtalálta a műsorban. Párja, Tibi mellett sok mindent megtanult a vadóc énekesnő, aki már sokkal türelmesebb, de természetesen azért megmaradt a régi önmagának.

Fotó: TÜTÜ

"Tibitől rengeteget tanultam, bár még mindig elég hisztis tudok lenni, és elég durva hangulatingadozásaim vannak, egyre türelmesebb vagyok" - vallotta az énekesnő, aki azt is elárulta, nem akarja megváltoztatni párját, inkább neki kell elfogadóbbnak lennie. Gabi azt sem bánná, ha párja megkérné a kezét. "Erre sem görcsölök rá, és nem is gondolkozom ezen. Csak blokkot okozna, és tönkretenné a kapcsolatunkat.

"Persze el tudnám képzelni az ujjamon a jegygyűrűt,

de nem ez számít” - mondta az énekesnő a Best magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.