Hú de dögös! Mádai Vivien szexi bikiniben élvezi a nyarat

dögös Nyár bikini Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető tudja, milyen elfoglaltság dukál a nagy meleghez! Széles mosollyal, egy hajón napfürdőzik.

Mádai Vivien mindenkinek megmutatta, nála hogyan telik egy szép nyári nap! A csinos műsorvezető hajón sütkérezve tölti szabadidejét, nem is csoda, hogy sugárzik a boldogságtól. Természetesen nem csak a napozás tölti el örömmel Vivient, hanem párja és kisfia is, akinek születése után a műsorvezető kemény depresszióval küzdött.

Forrás: Instagram/Mádai Vivien
Megható! Réka és Norbi között töretlenül dúl a szerelemhttp://www.life.hu/intim/20160628-schobert-norbi-meghato-uzenettel-koszontotte-fel-a-szulinapos-rubint-rekat.htmlRubint Réka születésnapján Norbi szerelmes szavakkal köszöntötte élete párját. A fitnesz lady 37 éves lett.IntimOrigoSzakított párjával Lipcsei Betta! 3 éves gyermekük sem tartotta össze őkethttp://www.life.hu/intim/20160628-szakitott-parjaval-lipcsei-betta-korabbi-szepsegkiralyno-alig-3-eves-kisfiuk-sem-tartotta-ossze-a.htmlA műsorvezető eddig nem beszélt nyilvánosság előtt a magánéleti problémáiról, de most őszintén vallott arról, hogy párjával ezentúl külön utakon folytatják az életüket. Intim--Milyen randevú passzol a csillagjegyedhez?http://www.life.hu/intim/20160627-kiderul-randevu-passzol-a-csillagjegyedhez.htmlSzeretnéd, ha az első találka remekül sikerülne? Akkor most megtudhatod, hogy milyen randi passzol hozzád a horoszkópod szerint! IntimThinkstockMegdöbbentő! A legtöbb nő akkor jut el a csúcsra, ha a hátsó ajtón kopogtatnakhttp://www.life.hu/intim/20160627-megdobbento-de-a-legtobb-no-akkor-er-el-a-csucsra-ha-a-hatso-ajton-kopogtatunk.htmlAkad, akinek az anális kalandozás a szex legizgalmasabb területe, mások félnek tőle, vagy ismeretlenül is elutasítják, ennek ellenére egy új kutatás szerint a nők 94 százaléka anális szex közben jut el leggyorsabban az orgazmusig. IntimThinkstockEmily Ratajkowski mellei láttán felforrósodott a monitorunk: szexi fotó! http://www.life.hu/intim/20160627-emily-ratajkowski-mellei-a-sztar-felmeztelen-kepetol-leolvadt-a-monitorunk-szexi-foto.htmlSzavak sincsenek a félmeztelen modell tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél! IntimOrigoOsvárt Andrea újból ledobta a textilt: nézd meg a sztár szexjelenetét! http://www.life.hu/intim/20160627-osvart-andrea-a-szineszno-sokat-mutat-majd-magabol-szexjelenet-video.htmlA színésznő szerepet kapott a német Allmen und Die Libellen című krimiben. Az előzetes alapján egy rövidke csevej után máris ágyba bújik a szélhámos címszereplővel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.