Fenyő Iván megtalálta az igazit?

Fotó: Pozsonyi Janka -
színész videó szerelem Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színészt mindig szép nők vették körül, de féltett magánéletét igyekezett titokban tartani. Most úgy tűnik, egy hölgynek sikerült elvarázsolnia a sztárt. 

Fenyő Iván nemrég tért haza Los Angelesből, ahova nem csak nyaralni ment. A színész mesélt amerikai élményeiről, és további terveiről is. Elárulta, hogy habár a filmek szerelmese, jelenleg ismerkedik egy lánnyal. Bár nem szeretné elsietni a dolgot, szívesen beszélt az aktuális randipartneréről.

Fenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"

Fenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejével akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket a Facebook-oldalán.
Íme, a fotó, ami felrobbantotta az internetethttp://www.life.hu/intim/20160706-taylor-swift-tom-hiddleston-blake-lively-egy-kozos-foton.htmlTaylor Swift kebelbarátnője, Britany Maack osztotta meg Instagram-oldalán a képet, ami azóta bejárta a világsajtót. IntimOrigoTilda Swinton bevallotta: férjével és szeretőjével élt együtthttp://www.life.hu/intim/20160706-tilda-swinton-evekig-a-ferjevel-es-a-sajat-szeretojevel-egy-hazban-elt-ma-is-egyutt-vannak.htmlA színésznő bátran vállalja, hogy évekig nyílt házasságban élt. Jelenleg 20 évvel fiatalabb szeretőjével ossza meg az ágyát. IntimOrigoSzakítanál? Jövő hét pénteken egy buli keretében megteheted http://www.life.hu/intim/20160705-szakitos-parti-budapesten-jovo-het-penteken-egy-buli-kereteben-te-is-elhagyhatod-a-parod.htmlMindegy, hogy téged dobtak, vagy te döntöttél úgy, hogy elhagyod a kedvesed, a vége mindig fájdalmas és gyötrelmes. Ha nem kívánod megélni ezt a gyászidőszakot, most itt egy buli, ami mindent megváltoztat. Intim--Tönkrement a Szex és New York sztárjának házassága?http://www.life.hu/intim/20160704-sarah-jessica-parker-es-ferje-mar-allitolag-nem-elnek-egyutt.htmlLassan két évtizede házas Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick, ám a hírek szerint már nem is él együtt a két színész. Intim--Elképesztő! Ennyibe fog kerülni Kimi Räikkönen esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20160703-kimi-r-ikkonen-eskuvoje-micsoda-penzkoltes-a-forma-1-versenyzoje-nem-sporol.htmlA Forma-1-es versenyző még az idén oltár elé vezeti gyermekének édesanyját. Egy külföldi hírportál szerint nem is akármilyen összegért. IntimOrigoNapi sokk: Levágta heréjét a 18 éves fiú, majd megetette a család csirkéjével (18+)http://www.life.hu/intim/20160702-megette-egy-csirke-a-18-eves-kenyai-fiu-timothy-ofwaya-herejet.htmlÖnbizalomhiányban szenvedett a kenyai fiú, és úgy döntött, hogy megszabadul a heréjétől, amit végül a család csirkéje evett meg. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.