Így néz ki egy forró, fülledt olimpiai este: Less be egy igazi riói buliba!

Forrás: Yamamay -
riói olimpia Luca Dotti RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riói olimpián rengeteg a jóképű, jótestű férfi, és számtalan gyönyörű, magyar lány is ott van. Nem csoda hát, hogy az olimpiai faluban dübörög a Tinderszex, hiszen mindenki igyekszik kihasználni a rendezvény adta lehetőségeket.

Ami persze nem is annyira nehéz. HIszen nem elég, hogy közel egymillió szép sportoló lakik egyrakáson, még remek bulikat is szerzveznek, hogy még könynebb legyen az ismerkedés. Az egyik legszexisebb úszó, Luca Dotti posztolt egy videót, hogy el tudjuk képzelni, milyen is egy ilyen kis olimpiai bulika:

Perfect location for a party!! Great job my friend @dimitricolupaev

Luca Dotto (@dottolck) által közzétett videó,

És hogy ki is az a Luca Dotti Nos, ő!

Nice shot of @makigalimberti for @vanityfairitalia

Luca Dotto (@dottolck) által közzétett fénykép,

450 ezer óvszer és számtalan Tinder-randi: dübörög a random szex az olimpiai falubanhttp://www.life.hu/intim/20160814-rengeteg-gumiovszer-fogy-es-duborog-a-tinderszex-orgiak-az-olimpiai-faluban.htmlCsak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban. Gyakorlatilag ezzel a címmel jelent meg az AS spanyol lapban egy cikk, amely arról szól, hogy a Tinder mindent legyőz most Rióban. IntimThinkstockNe akard ráerőltetni a másikra a saját realitásaidat!http://www.life.hu/intim/20160817-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-ne-akard-raeroltetni-a-sajat-realitasaidat.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Megvan a Tinder utódja: az Ohlala a szex Uberje!http://www.life.hu/intim/20160817-ohlala-a-bujtatott-escortszolgaltatas-egy-randiapp-ahol-az-elvarasok-kristalytisztak.htmlA virtuális társkeresés iszonyú fárasztó tud lenni, és nem lehet megúszni a kellemetlen szituációkat. Például ott vannak a kéretlen péniszfotók, a kamu profilok, és az sem mindig világos, hogy az emberek milyen típusú kapcsolatban gondolkodnak. A szájbertér egy bonyolult és kifürkészhetetlen világ, de létezik egy hely, ahol nincsenek álarcok, mellébeszélések és hazug mondatok. Úgy hívják, hogy Ohlala, de sokan csak a szex Uberjének nevezik. Intim--Szerelmesek vagyunk! Ők a legszexisebb magyar férfiak Rióbanhttp://www.life.hu/intim/20160815-szexi-dogos-magyar-sportolok-rioban-somfai-szilagyi-gyurta-decker-baji.htmlRengeteg a jóképű és jó testű pasi a riói olimpián, olyannyira, hogy két külön cikket is kellett szentelnünk nekik. Ezt és ezt. Eddig csak külföldi sportolókat vonultattunk fel, most viszont ideje, hogy a vonzó magyar olimpikonokat is bemutassuk. Íme, a nem is annyira titkos kedvenceink. IntimOrigo"Elbambultam" - Itt tart most a Hajdú-Sarka drámahttp://www.life.hu/intim/20160814-itt-tart-most-a-hajdu-sarka-drama-peter-ciprusrol-posztolt-a-gyerekekkel.htmlSzinte követhetetlen, mi történik köztük, de azért rajta tartjuk a szemünket a válófélben lévő celebpároson. Ha jól sejtjük, most megint Katánál van a labda. Intim--Szexelt a döntő előtt, utolsó lett a dögös műugrólány: Egy kajakossal ment szobára!http://www.life.hu/intim/20160814-ingrid-oliveira-egy-kenussal-toltotte-a-donto-elotti-estet-utolso-lett-1.htmlUgyan ott lehetett a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso. A hazaiak két kedvence a verseny után bejelentette, soha többet nem versenyeznek együtt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.