Sokkoló részletek! Hét ember meggyilkolását vallotta a szexuális bűnöző

Forrás: Thinkstock -
bűnöző gyilkosság holttest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét ember meggyilkolását ismerte be Todd Kohlhepp. A férfit korábban azután tartóztatták le, hogy dél-karolinai birtokán egy fém konténerbe zárt, megláncolt nőt találtak.

Todd Kohlhepp szombaton bevallotta a rendőröknek, hogy 2003-ban megölt négy embert, és azt is megmutatta, hol ásta el két másik áldozatát saját birtokán. Minderre azután került sor, hogy a 38 hektáros területen pénteken egy holttestre bukkantak - közölte a BBC.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szexuális bűnözőként ismert 45 éves Kohlheppet csütörtökön tartóztatták le, miután a birtokán egy megláncolt nőt találtak egy konténerben. A nőt barátjával együtt augusztus óta keresték. A rendőrök egy szexuális bűncselekményekkel foglakozó nyomozótól kaptak egy tippet, hogy érdemes lenne átvizsgálni Kohlhepp birtokát.

A helyszínen az egyik rendőr dörömbölést és sikolyokat halott egy fém szállítókonténerből Woodruffban, a dél-karolinai fővárostól, Columbiától 130 kilométerre északnyugatra.

A rendőr pokoli helynek írta le a konténert,amelyen a nyári forróság ellenére nem voltak ablakok, nem volt benne légmozgás, és még a fény sem jutott be.

A kiszabadított nő elmondta, hogy Kohlhepp a szeme láttára lőtte le a 32 éves barátját, az ő holttestét találták meg egy nappal korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.