Hailey Baldwin elég szorosan bújik barátnőjéhez - őrülten szexi fotó!

modell intim Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal modell ismét egy mesés helyen lazulgat egy barátnőjével: a lányokról egy igen intim kép készült a nyaralás alkalmával. 

Stephen Baldwin 19 éves lánya sem arról híres, hogy túlságosan szégyenlős lenne. A fiatal szupermodell a mesés karibi szigeten, Turks and Caicoson lazulgat, ahol róla és egy barátnőjéről készült egy elég szexi fotó.

Hailey Baldwin és barátnője Forrás: Instagram/hailey baldwin

A képen a csajok egy mesés medencében pancsolnak, a falatnyi bikinin kívül nem is nagyon viselnek mást. A pucsítást pedig mesterfokon űzik, nem csoda, ha Hailey Insta-követői imádták az elég szexi fotót.

Bár még csak 19 éves a sztárcsemete, mostanában elég sokszor felmerült az a pletyka, hogy alakját és arcát nem a csodás genetikának, hanem bizony a képzett plasztikai sebészeknek köszönheti. Hogy ebben mi az igazság? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.