Volt főnöke kibabrált a nővel, ezért meztelen képei a neten landoltak

Forrás: Dreamstime -
szex intim bosszúpornó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves szociális munkás, Kaylea Reid kifejezetten enyhe ítéletet kapott a bíróságon. 

A nőt bosszúpornó terjesztésével vádolták meg, mert feltette volt főnökének meztelen képeit a közösségi oldalra, miután munkanélküli lett - számol be a Telegraph.

Mi az a bosszúpornó?

Tavaly áprilisban vezették be a bosszúpornó-ellenes törvényt az Egyesült Királyságban, azóta pedig komoly bűncselekménynekszámít valakiről a beleegyezése nélkül bármiféle szexuális tartalmú felvételt közzétenni.
Forrás: Thinkstock

A fiatal lány egy segélyszervezetnél dolgozott, ám miután szakított barátjával, túl közel került feletteséhez, Robert Page-hez. A lányt, amikor megkezdte munkáját a cégnél, még depresszióval kezelték, a szakítás miatt pedig főnöke vállán sírta ki magát. A férfi pedig ezt kihasználta, flörtölt beosztottjával, sőt, hamarosan már üzeneteket is váltottak és képkeket is küldözgettek egymásnak.

Ám a lány húzta a rövidebbet: elvesztette az állását, a férfi pedig feleségül vette élettársát - miközben a lányt még mindig azzal hitegette, hogy őt szerette volna elvenni.

Reid azonban ekkor már kiakadt, és mérgében feltette a képeket a netre: 2 fotót posztolt annak a cégnek a Facebook-oldalára, amit Page új felesége vezet.

A bosszúpornóval gyanúsított lány két évet is kaphatott volna, a bíró azonban csak 6 havi próbaidő letöltésére és egy 20 fontos illeték befizetésére kötelezte. A sértett pedig nem kapot kártérítést, mert a férfi viselkedése kifejezettn provokatív volt, és a történek a lányt jobban megviselték, mint egykori főnökét.

Ezt tedd, ha kikerült a szexvideód a netre!

Mélyen megrázta Olaszországot a 31 éves Tiziana Cantonénak a halála, aki a róla készült felnőttfilm nyilvánosságra kerülése után köznevetség tárgyává, és internetes mémek célpontjává vált. Hiába sikerült elérnie, hogy eltávolítsák a videót, nem tudta feldolgozni a megaláztatást, és végül önkezével véget vetett az életének.

Hogy mit tehetsz Magyarországon, ha a rólad készült tartalom illetéktelenek kezébe kerül, kiderül korábbi cikkünkből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.