Sztárok mintájára gyártanának szexrobotokat

Forrás: Thinkstock -
Szexrobot Scarlett Johansson sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövőben átlagos lesz, hogy hírességek mintájára hoznak létre szexrobotokat, legalábbis ezt állítja Dr. David Levy, aki a Szerelem és szex a robotokkal című könyv szerzője. És ez már nem is csak elképzelés, hanem valóság.

Hamarosan valóra válhat rengeteg ember fantáziája a robotikának köszönhetően. Sokan ábrándoznak ugyanis arról, hogy hírességekkel folytatnak szexuális kapcsolatot, és Dr. David Levy szerint nemsokára bárki megtapasztalhatja ezt az élményt. Hamarosan ugyanis teljesen átlagos lesz, hogy hírességek mintájára létrehozott szexrobotokat árulnak.

Hírességek mintájára gyártanának szexrobotokat Forrás: Thinkstock

"El lehet képzelni, ahogy az emberek arról beszélgetnek: van egy szexrobotom, ami úgy néz ki, mint Angelina Jolie és mesés az ágyban" - mondta Dr. David a Daily Mailnek. Hozzátette, ez ideális lesz azoknak, akik mindig szerettek volna ágyba bújni kedvenc hírességükkel.

Gazdaságilag is megfizetődő, hiszen szerinte biztosan nagy lesz rá a kereslet.

Nemcsak a gyártók, de a sztárok is sok pénzt kereshetnek vele Dr. David szerint, bár ehhez mindenképpen szükséges a beleegyezésük. Ebben az évben már elkészült Ricky Ma által egy robot, amely Scarlett Johansson kiköpött mása. Ugyan ez nem szexuális kielégülés céljából jött létre, de látható, mire lesznek képesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.