A Saul fia ismét tarolt, a BAFTA-díjátadón is elnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó elismerést. A rendezőt, Nemes Jeles Lászlót szerelme is elkísérte a nagy eseményre! 

Az Oscar-díjas Saul fia ismét tarolt: ezúttal a BAFTA vasárnap esti londoni díjkiosztóján. Elnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat. A jeles eseményen a filmes stáb együtt jelent meg, Nemes Jeles Lászlót a barátnője is elkísérte. 

Nemes Jeles László és barátnője a BAFTA-díjátadónForrás: Molnár Levente

A rendező szerelmét eddig sehol nem láthattuk, de a vörös szőnyegen ezúttal őt is megcsodálhattuk. A pszichológusként dolgozó Lilla egy gyönyörű magyar tervező által készített ruhában jelent meg a gálán, amit Nemes Jelessel együtt választottak ki, hiszen fontosnak tartják a másik véleményét. "Ez így van, nagyon sokra tartom a véleményét az élet minden területén. Hasonlít az ízlésünk, szeretjük egymás öltözködési stílusát. A szmoking, amit László a BAFTA-n fog viselni, már jóval az én ruhám előtt megvolt, szerintem nagyon elegáns benne"mondta Lilla a Secret Storiesnak, és hozzátette, eddig még nem vett részt ilyen nagyszabású eseményen.