Nemes Jeles László a barátnőjével jelent meg a BAFTA-díjátadón

Forrás: Molnár Levente -
barátnő BAFTA 2017 Nemes Jeles László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Saul fia ismét tarolt, a BAFTA-díjátadón is elnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó elismerést. A rendezőt, Nemes Jeles Lászlót szerelme is elkísérte a nagy eseményre! 

Az Oscar-díjas Saul fia ismét tarolt: ezúttal a BAFTA vasárnap esti londoni díjkiosztóján. Elnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat. A jeles eseményen a filmes stáb együtt jelent meg, Nemes Jeles Lászlót a barátnője is elkísérte.

Nemes Jeles László és barátnője a BAFTA-díjátadón Forrás: Molnár Levente

A rendező szerelmét eddig sehol nem láthattuk, de a vörös szőnyegen ezúttal őt is megcsodálhattuk. A pszichológusként dolgozó Lilla egy gyönyörű magyar tervező által készített ruhában jelent meg a gálán, amit Nemes Jelessel együtt választottak ki, hiszen fontosnak tartják a másik véleményét. "Ez így van, nagyon sokra tartom a véleményét az élet minden területén. Hasonlít az ízlésünk, szeretjük egymás öltözködési stílusát. A szmoking, amit László a BAFTA-n fog viselni, már jóval az én ruhám előtt megvolt, szerintem nagyon elegáns benne"mondta Lilla a Secret Storiesnak, és hozzátette, eddig még nem vett részt ilyen nagyszabású eseményen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.