Talán nincs is olyan nő ezen a földkerekségen, aki szívesen venné, ha a trófeaállat jelzővel illetnék. Ezzel szemben nagyon sokan azt a viselkedésmintát követik, ami a férfiakat arra készteti, hogy meghódítás helyett levadásszák őket.

Nekem európaiként, első látásra nehéz különbséget tennem a kínaiak között, férfiként pedig egyre nehezebb különbséget tenni az átlag nők közt. Szándékosan nem Nőt írtam. 

Mert egy Nő sosem lép be zsoldosként a lájkvadász, csücsöriszelfis, egyenszerkós klónhadseregbe. 

Egy Nő sosem lép be zsoldosként a lájkvadász, csücsöriszelfis, egyenszerkós klónhadseregbeForrás: Thinkstock

Megtalálja magában azt az egyediséget, azt az egyéniséget, amire építeni lehet, és ezt az életkori sajátosságok mentén megéli.

20 évesen az ártatlan szépségével, 30 évesen már a felszínre tört intellektussal és érzelmi intelligenciával, 40 évesen igazi érett Nőként, sok megéléssel, akár egy válás után, anyaként, és bizony 60 évesen is, amikor nem akar kibotoxolni egyetlen ráncot sem, csak hagyja, hogy azokon keresztül is felszínre törhessen a belülről fakadó szépsége. 

Nem minden férfi értékeli ezt, de nekik meg kell hagyni azt az örömöt és lehetőséget, hogy trófeaállatot vadásszanak maguknak. 

Megszületik egy dal, és folytatódik a párkapcsolatok szókimondó elemzése: