Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál legszexisebb pasijait, és indítottunk egy szavazást is, hogy kiderülljön, a magyar olvasók szerint ki legdögösebb most Kijevben. Nos, megvan az eredmény.

Több mint 1100 szavazat érkezett be, melyből kiderült, hogy a Life.hu olvasói egyértelműen a svéd Robin Bengtssont tartják a legvonzóbbnak.

Szavazz a legszexibbre!

Körülnéztünk hát egy kicsit a szexi zenész Instagram-oldalán:

Imorgon bitti torsdag kl 08.15 kan ni höra mig i @rixfm @rixmorronzoo

Robin Bengtsson (@robinbengtssons) által megosztott bejegyzés,

Íme, a 2017-es Eurovízió legszexisebb pasijaihttp://www.life.hu/intim/20170512-a-2017-es-eurovizio-legszexibb-pasijai.html2015-ben csokorba szedtük az Eurovízió történelmének legdögösebb férfi fellépőit. Szép kis csapat gyűlt össze, ami abban az évben ki is egészült a svéd győztessel, Mans Zelmerlöw-vel. Most itt az idő, hogy végignézzük a 2017-es felhozatalt. Intim--Erotikus önarcképeivel sokkol Hester Scheurwater fotós (18+)http://www.life.hu/intim/20170510-erotikus-onarckepeivel-sokkol-hester-scheurwater-fotos.htmlMeghökkentő sorozatot készített Hester Scheurwater, melyhez a saját testét használva. A sokkoló fotókkal azt próbálja bemutatni, hogy manapság a reklámokban, filmekben, plakátokon milyen túlzott szexualitást alkalmaznak, a nőket gyakran csak egy szexuális tárggyá téve. IntimOrigoTestet adsz, vagy lelket?http://www.life.hu/intim/20170513-pilat-gabor-estet-adsz-vagy-lelket.htmlFoghatod anyádra, foghatod apádra, a fogyasztói társadalomra vagy a nyuszira, de tény, hogy a fiatalok egyre korábban veszítik el a szüzességüket, és egyre később érik el a szellemi érettséget.Nyílik az olló. Intim--Ezzel az új módszerrel követnek el nemi erőszakothttp://www.life.hu/intim/20170512-uj-fajta-nemi-eroszak-hodit-amerikaban.htmlA nemi erőszakot nagyjából mindannyian egyféleképpen képzeljük el. Ám most kiderült, van egy új formája is, ami nagyon alattomos. IntimThinkstockKamerák előtt egy androgün ember! Fotók!http://www.life.hu/intim/20170511-hol-ferfikent-hol-nokent-viselkedik-az-androgun-ember.htmlElképesztő fotók kerültek napvilágra egy kétnemű emberről: az egyik képen férfi, a másik képen nő. Felfoghatatlan! IntimOrigoA testiség könnyen jön, a boldogság annál nehezebbenhttp://www.life.hu/intim/20170510-pilat-gabor-a-testiseg-konnyen-jon-a-boldogsag-annal-nehezebben.htmlSzeretetre vágyunk. Mindannyian. Sőt időnként annyira vágyjuk az érzelmet, a szerelmet és a szeretetet, hogy hajlamosak vagyunk egy röpke fellángolás után olyan dolgokat beleképzelni a leendő kapcsolatunkba, amik talán soha nem jönnek el, és olyan tulajdonságokkal felruházni a még nem is partnerünket, amikkel nem rendelkezik, és esetleg soha nem is fog. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.