Ezektől a medencés aktoktól te is felforrósodsz: Fotók! (18+)

medence aktfotó meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan fotósorozat került napvilágra, amelyről messziről látszik a nyári forróság, a szabadság és az erotika hangulata.

Szoktál meztelenül fürdőzni? Aki már kipróbálta, az pontosan tudja milyen felszabadító érzés, mintha az ember egy légüres térben lebegne. Persze erre sajnos nem mindig van lehetőség, hiszen a legtöbben nem szeretik közszemlére tenni a pucér testüket.

Nem úgy, mint ezek a lányok, akik probléma nélkül lubickoltak a medencében, míg egy fotós forgolódott körülöttük. Franco Fontana olasz fotóművész nem feltétlen az erotikát szerette volna ábrázolni, sokkal inkább a természet nyújtotta szabadságban való elmerülést, a könnyedséget, a nyár magával ragadó lendületét.

Természetesen a képei aktfotók, amelyek csodás alakú meztelen nőket ábrázolnak, de talán nem abban a megvilágításban láthatjuk őket, ahogy a legtöbb fotón szokás.

/1706/Ezekt20176995040

Forró aktfotókkal robban a nyár: Galéria!

Ahogy beköszöntött a nyár, ezzel együtt a szexis fotók hangulata is egyre forrósodik. Olyan képek kerülnek napvilágra, amiket nem csak a férfiak, de még a nők sem tudnak szó nélkül hagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.