Emberként egyedül is kiteljesedhetsz, önmagadat és a hitedet magad is megtalálhatod, de igazi nővé, csak igazi férfi mellett válhatsz. És fordítva.

Szüleim kapcsolata nem egy méregdrága luxusvacsorával kezdődött. Amikor a sokezres habzóbor elfogyasztása után apám a sportkocsival hazafurikázta anyámat, egy hatalmas zsákolással kimaxolták az estét, majd a harmadik menet után taxit hívtak.

Viszont 50 év házasság után is odafigyelnek egymásra. 

„50 év házasság után is odafigyelnek egymásra”Forrás: Thinkstock

Anyukám nem tesz sok cukrot és sót az ételbe, odafigyelve apám vérnyomására, édesapám pedig valamiért még úgy tudja, hogy nemcsak hangulatjelekkel lehet kommunikálni, ellenben egy nőt függőleges állapotban is meg lehet ölelni.

Rossz vicc lenne, ha arra a kérdésre, hogy „Miért sok a válás manapság?”, az lenne a válasz, hogy „Azért, mert sok a házasság.” Pedig ez nem vicc, inkább a valóság, hiszen a kapcsolatok zöme nemhogy az 50 évet nem éri meg, de sokszor az 5 napot sem. De minthogy rossz alapanyagból nem tudsz jó vacsorát főzni, addig egy rikoltozó feminista és egy szívdöglesztő macsó találkozása sem lesz szerencsés...