Kiderült mikor lépnek félre a magyarok: ez a kritikus kor

Forrás: Thinkstock -
Magyarország megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy internetes oldal kutatásából sok minden kiderül a magyarok hűségéről, például az, hogy meddig tart. 40 év fölött már nagyon sokan szeretnének félrekacsintani!

Sokan esküsznek az egy életen át tartó hűségre, főként a kapcsolatok elején. Aztán vannak, akiknek ezt sikerül is betartaniuk, de a hűség az idő múlásával egyre nehezebb feladat. A viszony.hu kutatásából kiderül, hogy mikor és kik lépnek félre a magyarok közül.

Kiderült, hogy a magyaro kmennyire hűségesek Forrás: Thinkstock

Az oldal felmérésének eredményei szerint a magyarok negyvenéves kor körül csalják meg leginkább az állandó partnerüket, és már vidéken is egyre inkább megfigyelhető a félrelépés. Korábban ugyanis nagyobb arányban ez a fővárosi lakosoknál fordult elő inkább, de mára már Tolna vagy éppen Bács-Kiskun megyéből is többen válaszoltak igennel a megcsalásra.

Az azonban nem változott, hogy továbbra is a férfiak a gyengébbek,

és még mindig vidéken vannak többen, akik hisznek az örök hűségben. A budapestiek negyede nyilatkozott úgy, hogy soha nem lépne félre, míg a többi területen ez az arány ötven százalék – írja az InfoRádió.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.