Pornóoldalon szerepel a Survivor 22 éves versenyzője

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
pornó lábfétis Survivor versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk egyik olvasója talált rá egy pornóoldalon a Survivor egyik versenyzőjére, Klaudiára.

A szőkeség Roberta néven szerepel az erotikus internetes oldalon, lábfétis kategóriában mutogatja magát. Klaudia a lap megkeresésére nem tagadta, hogy ő szerepel a felvételeken. Hangsúlyozta, sosem csinált belőle titkot, még a nagymamája is tudott a dologról. A lány azt mondta, nem bánta meg, amit tett, de mai fejjel már nem vállalna ilyen munkákat.

Survivor: Klaudia a tűző napon küzdött a súlyokkal Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„Igen, én szerepelek azokon a videókon. Könnyű pénzszerzési lehetőségnek gondoltam. Ez nem pornó, de még csak erotikus videónak sem mondanám. Ez simán lábfétis, igaz, ez is a „szórakoztató" műfajba tartozik, de szerintem nincs ebben semmi durva” - mondta a 22 éves lány.

Klaudia ruhában szerepel a felvételeken, és nem tesz mást, mint engedi, hogy egy férfi formás lábait kényeztesse.

„Nincs ebben semmi szégyenletes, még a nagymamám is tud ezekről, anyukám is, apukám is. Amíg a családom nem ítéli annyira vállalhatatlannak vagy borzasztónak, hogy kitagadjanak miatta, addig én sem érzem, hogy baj lenne ezzel a fajta munkával” - mondta a lapnak a Survivor versenyzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.