A nők nagy része nem szereti a férfiakon a szakállat: szerintük nem szexi

Forrás: Thinkstock -
nők szexi szakáll férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak és nők sok mindenben nem értenek egyet, ez a kérdés sem kivétel. A pasik 62%-a szerint a férfiak sokkal szexibbek arcszőrzettel, de a nők nem így vélekednek.

Egyre több híres férfi növeszt szakállat, vagy legalábbis próbál. Elég csak Vilmos hercegre gondolni, vagy épp Ryan Goslingra. A megkérdezett férfiak szerint a nők számára valóban sokkal vonzóbbak azok a férfiak, akiknek van arcszőrzete, csakhogy a nők nem egészen így vélekednek. Ez pedig egy újabb kérdéskör, amiben a nők és a férfiak nem értenek egyet.

A nők nem szeretik annyira a szakállat! Forrás: Thinkstock

A hölgyek nagy része ugyanis egyáltalán nincs oda a szakállért vagy borostáért, sokkal jobban szeretik, ha egy férfi ápolt és frissen borotvált. Pontosan a hölgyek 62 százaléka jobban szereti a csupasz arcot, szemben azzal a 38 százalékkal, akik inkább a szőrösséget kedvelik – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.