A rögbiző férfiakat jobban szeretik a nők

Forrás: Dreamstime -
rögbi Tinder társkeresés sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az online társkeresés korában sokkal pontosabban lehet mérni, hogy milyen tulajdonságok tesznek egy férfit, vagy egy nőt vonzóvá. Kiderítették például, hogy melyik az a sport, ami vonzóbbá teszi az azt űző férfit.

A Tinder nemcsak összehozza az embereket, de adatokat is szolgáltat arról, hogy mi tesz egy nőt vagy egy férfit vonzóvá. Kiderült, hogy azok a férfiak nagyobb eséllyel indulnak a versenyben, akik sportolnak, de még az sem mindegy, hogy mit.

A férfiak a rögbitől izgatóbbak lesznek - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Nem mindegyik sport egyformán népszerű a hölgyek körében, de van egy, ami magasan vezet. Ez pedig nem más, mint a rögbi. A legfrissebb brit kutatás szerint ott ez áll az első helyen, őket pedig a súlyemelők követik. Harmadik helyen vannak a golfozók, negyedik helyen az úszók, ötödik helyen pedig a bokszolók - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.