Hirdetésben árulja szüzességét egy 18 éves lány, Nicole, akinek nem titkolt célja, hogy finanszírozni tudja tanulmányait.

Nem ez az első alkalom, hogy szüzességét áruló fiatal lányról írunk. A 23 éves Bailey azután döntött úgy, hogy meghirdeti ártatlanságának elvesztését, miután barátját rajta kapta az exével, a 18 esztendős ukrán Yulia pedig egy helyi újságban adott fel hirdetést, mert szerinte jobb így elveszíteni, mint részegen egy buliban... Most az Olaszországban élő szőke Nicole döntött úgy, hogy pénzszerzési lehetőségként bocsátja áruba szüzességét. A 18 éves lánynak ugyanis minden vágya, hogy Cambridge-ben tanuljon, de anyagilag ezt nem engedheti meg magának.

Mint mondja, 16 éves volt, amikor rájött, milyen értékes a szüzessége.

"Akkor kapcsolatban voltam egy idősebb férfival, ám úgy döntöttem, csak annak adom oda, akit tényleg szeretek, és aki feleségül is vesz. Ő persze mindent megígért nekem, azt is, hogy majd együtt alapítunk családot, de akkor még túl fiatal voltam, megijedtem és szakítottam vele" – mesélte Nicole a The Sunnak, akinek azóta egyértelmű célja, hogy Cambridge-ben tanulhasson tovább.

Ezután az interneten kezdte el keresni azokat a lehetőségeket, amelyekkel jó pénzt lehet keresni és rábukkant azokra a hirdetésekre, ahol fiatal lányok árulják szüzességüket. Úgy döntött, ő is belevág. Így nem csak a tanulmányait finanszírozhatná, de családját is támogathatná. Feladta ő is a hirdetését, és elmondása szerint már 1 millió eurós ajánlatot is kapott.