Szigorú szabályok kötik a hivatásos szurkolókat, egyikük, Bailey Davis azonban megszegte őket. Fehérneműs fotót posztolt Instagram-oldalára, elbúcsúzhatott állásától. Ügyvédet fogadott, nem nyugszik bele a történtekbe.

Bailey Davis a New Orleans-i amerikai futballcsapat szurkolólányai közé tartozott, azonban nemrégiben kirúgták a csapatból, mert fehérneműs képeket töltött fel Instagram-oldalára. Első hallásra semmiségnek tűnhet a vétség, ám igencsak szigorú szabályok kötik a lányokat. 

I wanna break glass ceilings not fit glass slippers : @bryceellphoto #dance #leveltheplayingfield

Bailey Davis (@jacalynbailey) által megosztott bejegyzés,

A BBC cikke szerint nem barátkozhatnak például a focistákkal, ha egyiküket például egy közösségi oldalon keresi fel egy játékos, le kell tiltania őt. De ha egy étteremben futnak össze, a lánynak el kell hagyni a területet. Állítólag ezzel a lányokat szeretnék megóvni. Ugyanilyen szigorúak a kitételek a fehéreműs vagy meztelen képek posztolásával kapcsolatban is. Bailey mégis átlépte a határt, így kitették a csapatból.

Happy #backandgoldfriday !! see ya in Tampa ⚜️ #saints #whodat #beattampa

Bailey Davis (@jacalynbailey) által megosztott bejegyzés,

Ő azonban nem nyugszik bele, ügyvédet fogadott. Az eset után édesanyja is felmondott a csapatnál, aki évek óta koreográfusként dolgozott velük.