Különös cetlit kapott szomszédaitól egy brit pár: azt írták nekik, már elegük van a meztelenkedéseikből, fel fogják őket jelenteni szeméremsértésért.

Igencsak meglepődött az a Newcastle-i pár, akik nemrég egy cetlit találtak az ajtójuk előtt. Jay-nek és Karinnak a szomszédaik üzentek, méghozzá nem épp kedves szavakkal:

Legyetek szívesen behúzni a függönyt, ha öltöztök. Elegünk van már belőle, hogy folyton a nagy feneket, a nagy melleket és a kis kukit látjuk. Fel fogunk jelenteni benneteket szeméremsértésért. A szomszéd."

Our neighbours clearly think very highly of us must of had the heating off @karinstoneagram #littlewilly #bigarse #bigboobs

Jay Stone (@jaystoneagram) által megosztott bejegyzés,

A párt azért is döbbentette meg az üzenet, mert elmondásuk szerint teljesen normális életet élnek, és inkább ők érzik úgy, hogy a szomszédaik kukkolják őket.

A cetlit egyébként lefotózták, feltöltötték a közösségi oldalra és már számtalan ötletet kaptak, hogyan vághatnának vissza a furcsa szomszédoknak. Volt, aki azt ajánlotta nekik, készítsenek egy tánckoreográfiát meztelenül.