Egy 27 éves brit nő vallott arról, miért nem vesztette még el a szüzességét.

Alice Riley az ITV reggeli műsorának vendége volt, ahol arról vallott, hogy ő még a mai napig szűz. A nőt azután hívták meg, hogy napvilágot látott egy friss kutatási eredmény: az 1989-1990-ben született fiatalok 12,5 százaléka 26 éves korában még őrzi ártatlanságát.

A 27 esztendős Alice a műsorban kifejtette, szerinte a szüzesség elvesztésének ideje és módja függ a körülményektől és a döntéstől.

Kétféle embertípus van, az egyik szeretné, ha különleges lenne az első alkalom és vár a megfelelő emberre, míg a másik típust ez nem érdekli. Én nyilvánvalóan az első kategóriába tartozom. Nem azt a férfit keresem, akivel majd összeházasodhatok, ugyanakkor azt sem szeretném, ha ez csak egy egyéjszakás kaland lenne. Többet akarok egy egyszerű szexnél. Úgy érzem, még nem találtam meg ezt az embert" - mondta.

A nő ezt követően elmesélte, hogy volt már párkapcsolata, az egyik 5 hétig tartott, és akkor szóba is került, hogy lefekszenek egymással, de mielőtt sor kerülhetett volna erre, kiderült, hogy a férfi még a volt barátnőjébe szerelmes, így szakítottak.

Mint mondja, sokan feltételezik, hogy azért nem szexel, mert kétségei vannak a szexualitásával kapcsolatban vagy pedig egyáltalán nem érdekli őt a testi érintkezés, esetében azonban erről szó sincs – írja az Independent.