3+1 érdekesség a Meztelen szerelem című valóságshow-ról

Forrás: Life Tv -
meztelen valóságshow Life TV Meztelen szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eredetileg a VH1 csatornán, itthon pedig a LifeTv műsorán futó reality igencsak megosztja a nézőközönséget: van, aki szerint gusztustalan, ahogy a meztelen valóságshow-ban párt keresnek maguknak az emberek, míg mások imádják a nem mindennapi tévéműsort.

1. A Dating Naked, magyarul Meztelen szerelem eredetileg 2014 és 2016 között futott az amerikai kábeltévé csatornán. Készítői rögtön az első évadban egy tízmillió dolláros perbe futottak bele: Jessie Nizewitz, az egyik játékos ugyanis ennyit követelt tőlük azért, mert az ígéretük ellenére a lába közével lett tele az internet. Ez többek között a vágók hibája volt, ugyanis a show-ban meztelenül részt vevő szereplők intim testrészeit a képernyőn kitakarták, Jessie nemiszerve egy birkózós jelentetben azonban látható maradt. Nizewitz hiába fordult a bírósághoz, ejtették a keresetét.

A Dating Naked, magyarul Meztelen szerelem 2014 és 2016 között futott Amerikában Forrás: Life Tv

2. A forgatás egy dzsungelben történt, az itteni állatvilág pedig nem kegyelmezett a pőre testű celebeknek. A szereplőknek moszkitók és más rovarok csípéseit kellett elviselniük - egy pucér embert pedig a legkellemetlenebb helyeken is képes megcsípni egy rovar...

3. A meztelen valóságshow célja az, hogy a szereplők a játék végén egymásra találjanak. A szerelem pedig minden akadályt legyőz. Vagy legalábbis a készítők ebben reménykedtek, amikor a harmadik évadban a 24 éves Natalie mellé sikerült egy 69 éves randipartnert szerezniük. A nő az első pillanatban elutasító volt, a korosabb férfit azonban egyáltalán nem zavarta a korkülönbség. Később a lány megállapította, hogy a férfinak "jó segge van egy öregemberhez képest". Ennek ellenére természetesen nem szövődött románc közöttük.

A meztelen valóságshow célja az, hogy a szereplők a játék végén egymásra találjanak Forrás: Life Tv

4. Amerikában a konzervatív amerikai szülők médiafigyelő testülete borzasztónak nevezte a műsort, nemcsak a folytonos meztelenség miatt, de azért is, mert rengeteg benne a szexuális témájú csevej. Van, aki pedig éppen ezért nézi rendületlenül...

A Meztelen szerelem című műsort keresd a Life Tv-n szombaton és vasárnap este 21:25-kor, illetve az ismétlések 23:25-től megtekinthetők.

A műsorról

Bár úgy tűnhet, napjainkban az internet segítségével könnyebb új ismerősöket szerezni, mint régebben, a valóságban mégis nehezebbnek bizonyul valódi kapcsolat kialakítása. A netes társkeresés, a rapidrandik és a mostanában megjelenő mobilos randialkalmazások elvileg ezen a problémán segítenek, de a legtöbbször csak jobban megnehezítik az emberek valódi személyiségének megmutatkozását. Műsorunkban olyan emberi kísérletbe kezdünk, aminek keretében a társkeresők nemcsak lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nyüzsgő nagyvárosoktól, a modern társadalom hatásaitól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a kísérletben részt vevő facérok három-három pucér esélyt arra, hogy megtalálják a nagy Őt ezen a különleges helyen. A három randikör végén a társat keresők csupasz benyomásaik alapján eldönthetik, kivel mennek majd második randevúra, immár hagyományos körülmények között - fenntartva a jogot arra, hogy „öltözet nem kötelező"!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.