Az eredetileg a VH1 csatornán, itthon pedig a LifeTv műsorán futó reality igencsak megosztja a nézőközönséget: van, aki szerint gusztustalan, ahogy a meztelen valóságshow-ban párt keresnek maguknak az emberek, míg mások imádják a nem mindennapi tévéműsort.

1. A Dating Naked, magyarul Meztelen szerelem eredetileg 2014 és 2016 között futott az amerikai kábeltévé csatornán. Készítői rögtön az első évadban egy tízmillió dolláros perbe futottak bele: Jessie Nizewitz, az egyik játékos ugyanis ennyit követelt tőlük azért, mert az ígéretük ellenére a lába közével lett tele az internet. Ez többek között a vágók hibája volt, ugyanis a show-ban meztelenül részt vevő szereplők intim testrészeit a képernyőn kitakarták, Jessie nemiszerve egy birkózós jelentetben azonban látható maradt. Nizewitz hiába fordult a bírósághoz, ejtették a keresetét.

A Dating Naked, magyarul Meztelen szerelem 2014 és 2016 között futott AmerikábanForrás: Life Tv

2. A forgatás egy dzsungelben történt, az itteni állatvilág pedig nem kegyelmezett a pőre testű celebeknek. A szereplőknek moszkitók és más rovarok csípéseit kellett elviselniük - egy pucér embert pedig a legkellemetlenebb helyeken is képes megcsípni egy rovar...

3. A meztelen valóságshow célja az, hogy a szereplők a játék végén egymásra találjanak. A szerelem pedig minden akadályt legyőz. Vagy legalábbis a készítők ebben reménykedtek, amikor a harmadik évadban a 24 éves Natalie mellé sikerült egy 69 éves randipartnert szerezniük. A nő az első pillanatban elutasító volt, a korosabb férfit azonban egyáltalán nem zavarta a korkülönbség. Később a lány megállapította, hogy a férfinak "jó segge van egy öregemberhez képest". Ennek ellenére természetesen nem szövődött románc közöttük.

A meztelen valóságshow célja az, hogy a szereplők a játék végén egymásra találjanakForrás: Life Tv

4. Amerikában a konzervatív amerikai szülők médiafigyelő testülete borzasztónak nevezte a műsort, nemcsak a folytonos meztelenség miatt, de azért is, mert rengeteg benne a szexuális témájú csevej. Van, aki pedig éppen ezért nézi rendületlenül...

A Meztelen szerelem című műsort keresd a Life Tv-n szombaton és vasárnap este 21:25-kor, illetve az ismétlések 23:25-től megtekinthetők.

 

A műsorról
Bár úgy tűnhet, napjainkban az internet segítségével könnyebb új ismerősöket szerezni, mint régebben, a valóságban mégis nehezebbnek bizonyul valódi kapcsolat kialakítása. A netes társkeresés, a rapidrandik és a mostanában megjelenő mobilos randialkalmazások elvileg ezen a problémán segítenek, de a legtöbbször csak jobban megnehezítik az emberek valódi személyiségének megmutatkozását. Műsorunkban olyan emberi kísérletbe kezdünk, aminek keretében a társkeresők nemcsak lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nyüzsgő nagyvárosoktól, a modern társadalom hatásaitól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a kísérletben részt vevő facérok három-három pucér esélyt arra, hogy megtalálják a nagy Őt ezen a különleges helyen. A három randikör végén a társat keresők csupasz benyomásaik alapján eldönthetik, kivel mennek majd második randevúra, immár hagyományos körülmények között - fenntartva a jogot arra, hogy „öltözet nem kötelező"!