11 éves kisfiú drag queenként pózol fotóin

kisfiú drag queen smink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 évesen profi módon sminkeli magát egy kisfiú és úgy viselkedik, akár egy drag queen.

Rengeteg kritika éri azt az anyukát, akinek a 11 éves fia drag queenként viselkedik. A gyermek rendszeresen női ruhákba bújik és sminkeli magát, így utánozva a sztárokat.

Leo még kisgyerek volt, amikor megkért, hadd próbálhassa fel a ruháimat és a sminkemet. Úgy gondoltam, ez csak természetes kíváncsiság a részéről, hogy így kerüljön hozzám közelebb. Emlékszem, akkor még csak ötéves volt, de mint kiderült, ez nem egyszeri alkalom volt, azóta ez szenvedéllyé vált nála. Amikor átmentünk egyik barátnőmhöz, Leónak nagyon megtetszettek a magassarkú cipők. Láttam, milyen boldogság neki, hogy felpróbálja, hát megengedtem neki" – idézi az anyukát a Mirror.

A kisfiúnak azóta saját Instagram oldala van, ahol bárki megnézheti, hogyan fest a különböző szoknyákban, sminkekben.

Korábban sem aggódtam emiatt, de bevallom, az elején én is furcsának tartottam. A hatodik születésnapjára direkt kisautókat vettem neki, de nem sokáig érdekelték ezek a játékok és újra visszatért szenvedélyéhez, a sminkeléshez és a körömfestéshez."

Később a kisfiú az interneten látott egy úgynevezett drag queen szépségversenyt, onnantól kezdve ez inspirálta és ma már profi módon űzi a sminkelést.

Orvosok figyelmeztetnek: szuperbaktériummá válhat egy nemi úton terjedő betegség (18+)http://www.life.hu/intim/20180716-orvosok-figyelmeztetnek-szuperbakteriumma-valhat-egy-nemi-uton-terjedo-betegseg.htmlEgy veszélyes nemi betegség terjedésére hívják fel a figyelmet az orvosok. IntimOrigoMeztelen képekkel zaklatják a politikusnak állt Rokker Zsolttit (18+)http://www.life.hu/intim/20180716-meztelen-kepekkel-zaklatjak-a-politikusnak-allt-rokker-zsolttit.htmlMióta politikus lett, állandóan szexuális ajánlatokat kap Rokkel Zsolti, azaz Erdei Sándor.IntimOrigoIlyen volt az első pornó film, amit piacra dobtak 1927-benhttp://www.life.hu/intim/20180715-ilyen-volt-az-elso-porno-film-amit-piacra-dobtak-1927ben.htmlManapság bárhol megtalálhatóak a pornófilmek, amik a legperverzebb fantáziát is kielégítik. De vajon milyen volt a világ első erotikus filmje? Mutatjuk! IntimThinkstockFoci vb: Íme Hugo Lloris francia kapus felesége, Marinehttp://www.life.hu/intim/20180714-hugo-lloris-francia-kapus-felesege-marine-lloris.htmlMivel az 51 esztendős Pamela Anderson Adil Rami francia labdarúgóval jár, mindenki azzal van elfoglalva, hogy vajon a Baywatch sztárja mikor bukkan fel végre a lelátón. Érdemes azonban jobban körülnézni a francia válogatott sztárjainak kedvesei között, ugyanis a kapus, Hugo Lloris felesége, Marine Lloris is csodaszép. Intim--Pisilés visszatartása után élveznek a nők: veszélyes fertőzést okozhat (18+)http://www.life.hu/intim/20180713-pisiles-visszatartasa-utan-elveznek-a-nok-veszelyes-fertozest-okozhat.htmlA legújabb bizarr orgazmus elérési trükk nemcsak furcsán hangzik, de az egészségre is veszélyes: ez a pisiorgazmus, amit az orvosok nem javasolnak. IntimOrigoA ValóVilág történetének 3 legerotikusabb jelenete: videók (18+)http://www.life.hu/intim/20180712--a-valovilag-tortenetenek-3-legerotikusabb-jelenete-videok.htmlKétségkívül a ValóVilág legutolsó évadában voltak a legszemérmetlenebbek a lakók, főként VV Mici és VV Krisztián szolgáltatott szigorúan 18+-os tartalmakat, de azért az ezt megelőző évadokban is voltak párok, akik nem bírták ki az ideiglenes cölibátust. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.