Alsónadrágban villantotta meg óriási férfiasságát Katie Price párja

Forrás: Instagram/Katie Price
Forrás: Instagram/Katie Price -
pénisz férfiasság Katie Price alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price kedvese alsónadrágban mutatta meg, hogy a nemi szerve méretét tekintve igen kegyesen bánt vele a sors...

Az már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy Katie Price és kedvese, Kris Boyson szeretnek nyilvánosan meztelenkedni. A párocska ezúttal sem fogta vissza magát, a fotósok meglehetősen hiányos öltözetben kapták le őket Thaiföldön.

A modell kebleit ismét nem takarta semmi, párja pedig csupán egy alsónadrágot viselt, amelyből annyira kitüremkedik nemi szerve, hogy már-már azt hihetnénk, ki van tömve.

A The Sun is kiszúrta ezt: a portál meg is jegyezte kissé rosszindulatúan, hogy most már értik, mit lát Katie Price kedvesében...

Az erről készült képeket ide kattintva nézheted meg!

Katie Price soha nem rejtegette bájait Forrás: Getty Images/2005 Getty Images/Gareth Cattermole
Sztárok, akik egyenesen gyűlölik egymást: Ryan Reynolds és Wesley Snipes sem barátokhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-sztarok-akik-egyenesen-gyulolik-egymast-ryan-reynolds-es-wesley-snipes-sem-baratok.htmlA barátság világnapja alkalmából már összeszedtük azokat a hírességeket, kik nagyon jól kijönnek egymással, így érdemes az érem másik oldalát is megnéznünk. Nézzük azokat a sztárokat, akik egyáltalán nem szívlelik egymást. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Pistorius barátnője, Reeva Steenkamp halála pillanatában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180730-igy-nezett-ki-pistorius-baratnoje-reeva-steenkamp-halala-pillanataban.htmlOscar Pistorius paralimpikon agyonlőtte barátnőjét, a napokban pedig közzétették a modellről készült utolsó fotót: így nézett ki a halála után. TV + Sztárok--Hosszú Katinka fotón mutatta meg új csapatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-hosszu-katinka-foton-mutatta-meg-uj-csapatat.htmlNemcsak az életben, de a munkában is különválik Shane Tusup és Hosszú Katinka. Az olimpiai bajnok úszónő most fotón mutatta meg új csapatát. TV + Sztárok--Így búcsúznak a zenésztársak Orbán Józseftőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghato-igy-bucsuznak-a-zenesztarsak-orban-jozseftol.htmlMegható fotókkal, bejegyzésekkel búcsúznak a zenésztársak a ma elhunyt Orbán Józseftől. TV + SztárokOrigoMegmutatta új párját Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180730-megmutatta-uj-parjat-vamos-erika-musorvezeto.htmlVámos Erikára szakítása után újra rátalált a szerelem, párjával már az első közös nyaraláson is túlvannak. TV + SztárokOrigoFodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fodor-zsoka-nyilatkozott-arro-hogy-visszaterhete-meg-a-baratok-koztbe.htmlMagdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.