Diáklányok vallottak őszintén arról, hogy mivel is keresik meg a tandíjra való összeget.

Nagyon sok diák dolgozik az egyetem mellett, hogy fizetni tudja a tandíját. Van, aki felszolgáló munkát vállal el, míg mások bevallottan vagy titkoltan szexuális szolgáltatással keresnek pénzt.

Egy friss felmérés szerint a diákok 5 százaléka használja a testét pénzkeresetre. A The Sun most utánajárt, miért is vállalják be ezt a fiatalok.

A harmadik évfolyamba lépve hallottam róla először, hogy ilyen módon is pénzt kereshetek. Vannak olyan idősebb urak, akik hirdetéseket adnak fel, hogy szívesen vennék, ha diáklányokat nézegethetnének, nem bánnák, ha a lakásukban fehérneműben flangálnának vagy csak nyitva felejtenék a fürdőszoba ajtaját, míg zuhanyoznak. Volt, aki szexért cserébe lakhatást kínált, míg hirdettek egyszerűbb, webkamerás, vetkőzős munkákat is" – mesélte Isabel.

Szexszel keresik meg a tandíjravalót a diáklányokForrás: Thinkstock

Egy másik diáklány, Eleanor elárulta, kezdetben ő is rendes, részmunkaidős munkákat vállalt el, de azzal csak nagyon keveset keresett.

Először ódzkodtam egy sugardaddytől pénzt kérni. De aztán rászántam magam, végül is ez csak egy üzlet. Érzelmek nélkül kell csinálni. Ez csak szex. Ha jobban belegondolok, bármelyik buliból hazacipelhetnék egy srácot, de ha még fizetnek is a szexért, az sokkal jobb. Azért arra odafigyelek, hogy az ügyfél ne legyen több 35-nél, mert nem lennék képes tettetni egy idős embernek, hogy valóban tetszik" – mesélte a lány, aki hozzátette, egy-egy ilyen randi után közel 200 ezret is kap.