Egy új kapcsolatban fejtörést okozhat, hogy a pár tagjai kitalálják, milyen hamar posztolják a közösségi oldalakra az első közös fotójukat. A szakértő most elárulta, mi a legideálisabb időszak erre. 

A Pew Research Center felmérése kimutatta, hogy az emberek 45 százaléka úgy gondolja, hogy manapság már hatással van a párkapcsolatok alakulására a közösségi média. Nem csoda, hiszen rengeteg időt töltünk ezen oldalak böngészésével, de a közös fotók feltöltésével is hatalmas bakot lehet lőni - írja az Elite Daily

Nagy kérdés, hogy egy pár mikor posztoljon először közös képetForrás: Shutterstock

Vannak, akik abba a hibába esnek, hogy túl hamar töltenek fel olyan fotót, amelyen új párjukkal szerepelnek. De az is megeshet, hogy túl későn, ez pedig a pár másik tagjában bizonytalanságot ébreszt. 

Julie Spira online társkeresési szakértő szerint erre nincs pontos képlet, ám 6 hét vagy 2 hónap elteltével már azt mondhatjuk, hogy a kapcsolat megérett a közös kép közzétételére. Ám ha a pár egyik tagja nemrégiben szakított előző kedvesével, érdemes kicsit várni a tapintat jegyében. A szakértő szerint akkor sem történik semmi probléma, ha várunk néhány hónapot a posztolással, hiszen addigra a közeli barátok, család és ismerősök már úgyis tudomást szereznek a dologról.

Arra is figyelni kell, hogy a közös képek előtt tisztázzák a kapcsolat természetét, vagyis azt, hogy kizárólag egymással randevúznak-e a pár tagjai.