Összeházasodik a leszbikus pár: 37 év köztük a korkülönbség

Forrás: Youtube/Julia Zelg -
házasság leszbikus korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tinderen került kapcsolatba a leszbikus pár, és arra készülnek, hogy összekössék az életüket. 37 év köztük a korkülönbség, de nem érdekli őket.

Julia Zelg, a 24 éves vlogger és szerelme, a 61 éves Eileen de Freest Tinderen vették fel egymással a kapcsolatot, és miután találkoztak, szinte rögtön egymásba szerettek. „Ő a legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam” – mondta Julia követőinek, miután szeptemberben bejelentette, hogy új barátnője van.

Összeházasodik a leszbikus pár Forrás: Youtube/Julia Zelg

Ő a lelki társam. Úgy terveztem, hogy élvezni fogom a szinglilétet, szórakozom, de eközben találkoztam vele és beleestem” – folytatta a lány. A pár kapcsolata meglehetősen gyorsan haladt. Szinte egyből összeköltöztek, karácsony előtt pedig eljegyezték egymást. Még az idén összeházasodnak, a korkülönbséggel pedig egyáltalán nem foglalkoznak. 37 év van köztük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.