Azt mondják, hogy a dicsőség az egyik legcsábítóbb és legcsalfább ribanc az életben, mert miután megszerezted, hamar átveszi az irányítást, és a szó szoros és átvitt értelmében is az ember „fejébe száll”.

Persze választhatod a langyos vizet, hogy elkerüld az elbizakodottságot, sőt el is nevezheted biztonságos arany középútnak az életet, de ebben az állapotban biztosan nem fog megkörnyékezni a szenvedély, mint a siker egyik legfontosabb záloga. Ezt gyakran elfelejtjük, sőt az erre való képességünket is. Elfelejtjük, hogy mi magunk is a szenvedély pillanatában fogantunk, mert a szerelem erről az érzésről szól. De nem csak a szerelem. Az egész élet. Úgyhogy ne a csábító ribanctól félj, azt urald, inkább félj a rutintól, a középszerűségtől és a langyos vízben tocsogó élettől.

A dicsőség az egyik legcsábítóbb ribanc az életben, mert miután megszerezted, hamar átveszi az irányítástForrás: Shutterstock

Manapság szinte mindenki ír, és szinte senki nem olvas, de inkább írj rosszul szenvedéllyel, mint olvass jól megszokásból.