Tatár Csilla melltartóban mutatta meg magát

mell szexi melltartó Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltartóban fotózták Tatár Csillát.

Tatár Csilla egy meglehetősen merész fotót posztolt a közösségi oldalára. A csinos tévés egy pohárral a kezében, kigombolt kardigánban, melltartóban pózolt.

Nem pazarlok, egyre jobban nem... Minél idősebb vagyok annál kisebb a gardróbom mérete is. Vannak viszont örök darabok, amik megérdemlik, hogy vigyázzak rájuk. Mint például a farmer, amit akkor viseltem, amikor megismertem a férjem, a kardigán, amit négy éve az első saját gyártású sorozatom forgatására vettem és a fehérnemű, aminek a történetét nem oszthatom meg, mert kitilt az Insta..." – írta a képhez.

Kylie Jenner teljesen pucér: mindössze egy átlátszó kék kendő fedi a testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kylie-jenner-teljesen-pucer-mindossze-egy-atlatszo-kek-kendo-fedi-a-testet-foto.htmlKylie Jenner egyre bevállalósabb. A sztármami ezúttal mindössze egy teljesen átlátszó kék kendőt húzott magára.TV + Sztárok--Nyilvánosan köszöntötte Harry herceget Meghan hercegné: szerelmes szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-nyilvanosan-koszontotte-harry-herceget-meghan-hercegne-szerelmes-szavak.htmlA napokban volt Harry herceg születésnapja, amiről felesége is megemlékezett közös Instagram oldalukon. Képes összeállítással és szerelmes szavakal köszöntötte férjét Sussex hercegnője.TV + Sztárok--Így kérte meg szerelme kezét Veréb Tomi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-igy-kerte-meg-szerelme-kezet-vereb-tomi-video.htmlVeréb Tamás a napokban kérte meg szerelme kezét, amit közösségi oldalukon örömmel tudattak.TV + SztárokOrigoTóth Vera és szerelme, Pauli Zoltán közös projektbe kezdtek: így tudattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-toth-vera-es-szerelme-pauli-zoltan-kozos-projektbe-kezdtek-igy-tudattak.htmlHatalmas fogyása óta Vera még mindig tudja fokozni átalakulását: legutóbbi fotója láttán elakad a szavunk.TV + SztárokOrigoGáspár Zsolti Joshi Bharatnak mesélte el, hogy az édesapja még ma is felpofozza, ha valami rosszat csinálhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-gaspar-zsolti-joshi-bharatnak-meselte-elhogy-az-edesapja-meg-ma-is-felpofozza-ha-valami-rosszat.htmlGáspár Zsolt a közelmúltban Joshi Bharat vedégeként mesélte el, hogy édesapja a mai napig felpofozza őt, ha valamit rosszul csinál. TV + SztárokOrigoVasvári Vivient folyamatosan ostromolják a pasik: "Rengetegen próbálkoznak."http://www.life.hu/sztarok/20190916-vasvari-vivient-folyamatosan-ostromoljak-a-pasik-rengetegen-probalkoznak.htmlVasvári Vivien alig pár napja jelentette be, hogy májusban különváltak újtaik férjével, Fecsóval, a szexi mamit ostrom alá vették a férfiak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.