Betegsége miatt évente egyszer szexel férjével egy nő

Forrás: NORTHFOTO/© Natalie Bricker /SWNS.COM/Natalie Bricker /Swns.Com -
betegség szeretkezés szex felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ritka rendellenesség miatt csak évente egyszer szexel a férjével egy amerikai nő, az együttlét során ugyanis elviselhetetlen fájdalom kínozza.

A 35 esztendős Natalie Brickernél 2018-ban diagnosztizáltak az orvosok perzisztens genitális izgalom szindrómát, amely azt jelenti, akárhányszor szexuális izgalomba jön, borzasztó fájdalom kezdi el gyötreni a medencéje tájékán. Ekkor olyan görcsei lesznek, amelyek sokszor napokig nem múlnak, és ilyenkor még az ágyból is képtelen felkelni.

Betegségéből kifolyólag azonban szinte minden nap izgalomba jön, amely során azonnal elkezdődnek a görcsök a hüvelyében és a végbelénél.

Natalie Bricker és férje, Robert Forrás: NORTHFOTO/© Natalie Bricker /SWNS.COM/Natalie Bricker /Swns.Com

Emiatt Natalie mindössze egyszer szexel a férjével évente és akkor is nagyon szenved.

Persze nagyon félt, hogy erre rámegy majd a házassága, de szerencsére férje nagyon megértő.

Még a házasságkötésünk előtt elmondta nekem, hogy ez a problémája. De én nagyon szeretem őt, és kitartok mellette" - mondta a férj.

A Metro azt írja, Natalie már átesett pár műtéten, amelynek köszönhetően állapota elviselhetőbb lett, már tud hosszasan sétálni és futni is anélkül, hogy fájdalom kínozná.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.