A kellemetlen nemi betegségek nem válogatnak, bizony sok olyan híresség van, aki már megküzdött a valamilyen többnyire szexuális úton terjedő kórral. 

Jessica AlbaA szépséges színésznő egykori asszisztense tálalt ki arról, milyen kellemetlen betegséggel küzdött Jessica egykor. A makacs és visszatérő herpesszel gyűlt meg a baja, amit állítólag egykori barátjától, Derek Jetertől kapott el és igen sok időbe telt, mire sikerült kigyógyulnia.

Jessica Albának egy makacs és visszatérő herpesszel gyűlt meg a baja, amit barátjától, Derek Jetertől kapott elForrás: FilmMagic/2016 Gilbert Carrasquillo/Gilbert Carrasquillo

Scarlett JohanssonSajnos Scarlett Johansson ugyanannak a férfinak esett áldozatul, mint Jessica Alba, így ugyanazzal a betegséggel kellett megküzdenie, vagyis a nemi herpesszel. Nem tudni, hogy kolléganője miért nem figyelmeztette, milyen veszélyeket tartogat Derek Jeter, de a hírek szerint meglehetősen hamar sikerült megtalálnia a legmegfelelőbb gyógymódot. 

Scarlett Johansson szintén a nemi herpesszel fertőződött meg ugyanattól a férfitól, mint Jessica AlbaForrás: Getty Images/2017 Dan MacMedan/Dan Macmedan

Steven TylerHosszú karrierje során meglehetősen sok nő fordult meg az Aerosmith frontemberének az ágyában, és egészen biztos, hogy a megfelelő védekezés nem mindig volt az első az énekes számára. Nem csoda, hogy sikerült ezt-azt összeszednie, a többi között például a hepatitis c vírust. 

Steven Tyler többek között például a hepatitis c vírussal is megfertőződöttForrás: 2016 Getty Images/Theo Wargo

Charlie SheenA színészről évekkel ezelőtt derült ki, hogy HIV-pozitív. A hírt ő maga közölte egy tévéműsorban miután egyes bulvárlapok elkezdték rebesgetni, hogy egy híres színész ezzel a betegséggel küzd. A Két pasi meg egy kicsi sztárja nem várta meg, amíg mások szivárogtatják ki a nevét, inkább fölvállalta, de ezzel is igen nagy botrányt okozott, sok egykori szeretője ugyanis attól tartott, hogy elkapta a színésztől a kórt.

Charlie Sheen évekkel ezelőtt közölte egy tévéműsorban a hírt, hogy HIV-pozitívForrás: Getty Images/2018 David Livingston/David Livingston