A kellemetlen nemi betegségek nem válogatnak, bizony sok olyan híresség van, aki már megküzdött valamilyen többnyire szexuális úton terjedő kórral. 

Jessica AlbaA szépséges színésznő egykori asszisztense tálalt ki arról, milyen kellemetlen betegséggel küzdött Jessica egykor. A makacs és visszatérő herpesszel gyűlt meg a baja, amit állítólag egykori barátjától, Derek Jetertől kapott el és igen sok időbe telt, mire sikerült kigyógyulnia.

Jessica Albának egy makacs és visszatérő herpesszel gyűlt meg a baja, amit barátjától, Derek Jetertől kapott elForrás: FilmMagic/2016 Gilbert Carrasquillo/Gilbert Carrasquillo

Scarlett JohanssonSajnos Scarlett Johansson ugyanannak a férfinak esett áldozatul, mint Jessica Alba, így ugyanazzal a betegséggel kellett megküzdenie, vagyis a nemi herpesszel. Nem tudni, hogy kolléganője miért nem figyelmeztette, milyen veszélyeket tartogat Derek Jeter, de a hírek szerint meglehetősen hamar sikerült megtalálnia a legmegfelelőbb gyógymódot. 

Scarlett Johansson szintén a nemi herpesszel fertőződött meg ugyanattól a férfitól, mint Jessica AlbaForrás: Getty Images/2017 Dan MacMedan/Dan Macmedan

Steven TylerHosszú karrierje során meglehetősen sok nő fordult meg az Aerosmith frontemberének ágyában, és egészen biztos, hogy a megfelelő védekezés nem mindig volt az első az énekes számára. Nem csoda, hogy sikerült ezt-azt összeszednie, a többi között például a hepatitis C vírust. 

Steven Tyler többek között például a hepatitis c vírussal is megfertőződöttForrás: 2016 Getty Images/Theo Wargo

Charlie SheenA színészről évekkel ezelőtt derült ki, hogy HIV-pozitív. A hírt ő maga közölte egy tévéműsorban miután egyes bulvárlapok elkezdték rebesgetni, hogy egy híres színész ezzel a betegséggel küzd. A Két pasi meg egy kicsi sztárja nem várta meg, amíg mások szivárogtatják ki a nevét, inkább fölvállalta, de ezzel is igen nagy botrányt okozott, sok egykori szeretője ugyanis attól tartott, hogy elkapta a színésztől a kórt.

Charlie Sheen évekkel ezelőtt közölte egy tévéműsorban a hírt, hogy HIV-pozitívForrás: Getty Images/2018 David Livingston/David Livingston