Kiderült, hogy a sztárnak pornóssal volt viszonya: a házassága és a karrierje is ráment

Forrás: Getty Images/Stephen Munday -
pornó Tiger Woods Jesse James Jennifer Capriati Kid Rock magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az talán kevésbé meglepő, hogy vannak olyan rocksztárok, akiknek volt dolguk pornószínészekkel, de a listában vikághírő sportoló és színész is található. Egyesek imádták ezt az élményt, másoknak azonban nem alakult olyan szerencsésen ez a viszony.

Jesse James

Az amerikai tévés személyiség akkor vált igazán ismertté, amikor Sandra Bullock férje lett, aztán még hírhedtebbé vált, amikor kiderültek mocskos ügyei, vagyis a megcsalások. A színésznő előtt azonban egy felnőttfilmessel kötötte össze az életét Jesse, méghozzá Janine Lindemulderrel. A házasság csupán egy évig tartott, ám a válási procedúrák megkezdésekor a nő már várandós volt a közös gyermekükkel, aki a Sunny nevet kapta.

Jesse James mielőtt Sandra Bullock férje lett, egy felnőttfilmessel kötötte össze az életét Forrás: FilmMagic/2010 Gregg DeGuire/Gregg Deguire

Jennifer Capriati

Jennifer Capriati volt teniszező Dale DaBone felnőttfilmessel kezdett randevúzni 2003-ban, ami végül egy se veled, se nélküled kapcsolattá alakult. A nyilvánosság reakciója sem segített nekik abban, hogy megéljék a szerelmüket, akárhol jelentek meg, széttépték őket. Dale DaBone később elmondta, szerelmes volt Jenniferbe, de a kapcsolatuk nem volt elég erős ahhoz, hogy sikerüljön megbirkózniuk mindennel.

Jennifer Capriati volt teniszező Dale DaBone felnőttfilmessel kezdett randevúzni 2003-ban Forrás: WireImage/2002 Wireimage.com/Cynthia Lum

Tiger Woods

A profi golfos igazán nagy árat fizetett egy pornószínésszel folytatott viszonyért, ugyanis ráment a házassága, és majdnem az egész karrierje. Egy egész világ csalódott az addig a sportolóban, hiszen megcsalta feleségét, és mint később kiderült, nem is egy pornószínésznővel: volt dolga Joslyn Jamesszel, Devon Jamesszel és Holly Sampsonnal is. Ezek hatására több korábbi szponzora döntött úgy, hogy nem kívánja folytatni vele a közös munkát.

Tiger Woods egy pornószínésszel csalta meg feleségét, ezzel a házasságát és karrierjét is tönkretette Forrás: Getty Images/Stephen Munday

Kid Rock

A zenész nem csak egy pornószínésznővel randevúzott, volt idő, amikor az ember azt hihette, más nem is számít neki a partnerválasztásnál csak az, hogy a nő, akivel randizik, szerepeljen pornófilmben. Pamela Anderson egykori férje kapcsolatban volt Jesse Jane felnőttfilmessel, nagyjából egy évig alkottak egy párt, 2006-ban pedig Briana Banks pornóssal alkotott egy párt.

Jesse Jane és Kid Rock nagyjából egy évig alkottak egy párt Forrás: WireImage/Kmazur

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.