Pilát Gábor - Egy Férfi és egy Nő: A te cirkuszodban te vagy a rendező

Forrás: Shutterstock -
Egy férfi és egy nő Pilát Gábor párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

A világ csak egy látványos show-műsor lenne? Egy szimptómás mutatvány, ahol csupán nézőként veszel részt a produkcióban, időnként reszketve és félelemmel markolva a karfát, néha hahotázva, és gyakran vágyakkal, reményekkel, bizonytalansággal a szívedben?

Talán te vagy a bohóc, akivel eljátszatják a nagy nevettetőt, az örök jókedvet? Akinek fülig ér a szája akkor is, amikor legszívesebben sírna vagy köpne? Talán. Vagy esetleg a kellékes? Aki ugyan nem a rivaldafényben él, hanem a kulisszák mögött, de fontos a feladata.

A világ csak egy látványos show-műsor lenne? Forrás: Shutterstock

Talán a te cirkuszodban te vagy a rendező, aki be is ülhet az általa megálmodott és megrendezett előadásra, hogy vágyak és félelmek nélkül élvezze mindazt, ami a színpadon történik.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.

Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook oldal megalapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.