Ezekkel a kifogásokkal kerüljük el a szexet: íme, az 5 leggyakoribb (18+)

Forrás: Shutterstock -
szex szexuális élet kifogás felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkivel előfordul, hogy nincs kedve ágyba bújni kedvesével. Ilyenkor két lehetőség van: vagy őszintén bevállalja vagy kifogásokat keres.

A Daily Mail összegyűjtötte, mely 5 kifogást alkalmazzuk a leggyakrabban, ha nincs kedvünk egy hancúrhoz párunkkal.

1. "Túl elfoglalt vagyok"

A mai emberek rendkívül elfoglaltak, ide-oda rohannak, rengeteg időt töltenek a laptop előtt, dolgoznak, vállalkoznak, edzenek és néha már pont a szexre nem marad se idejük, se energiájuk. Egy felmérésben a párok 75%-a nyilatkozta azt, hogy az időhiány okozza a legnagyobb frusztrációt szexuális életükben. Holott, ha belegondolunk, heti 1-2 óra igazán bele kellene, hogy férjen.

2."Fáradt vagyok"

Ha az ember egész nap rohant, akkor a szex sokszor az utolsó helyre kerül a prioritási listán. Az már más kérdés, ha az embernek minden másra van energiája, csak a szexre nem, akkor csak egy kifogásról van szó.

fejfájás, időhiány, fáradtság - ezek a leggyakoribb kifogások, melyeket bevetünk, ha nincs kedvünk a szexhez Forrás: Shutterstock

3. "Fáj a fejem, nem érzem jól magam"

Talán ez az a klasszikus kifogás, melyet már egy férfi sem hisz el. Persze mindenki érezheti rosszul magát, de ha valakinek rendszeresen fáj a feje, amikor párja közeledne hozzá, az már több, mint gyanús.

4. "Kövérnek érzem magam"

Sokan felszedtek pár kilót a karantén alatt és már nem szívesen mutatkoznak a partnerük előtt meztelenül. Ha belegondolunk azonban, ez is csak egy kifogás, hisz nem valószínű, hogy pár plusz kiló miatt a másik azonnal kiszeret belőlünk. Ha valakit nagyon zavarnak a plusz kilók, kezdjen el edzeni, bár hozzátennénk, a rendszeres szex is hatékony testmozgás.

5. "Unom a szexet"

Az emberek hajlamosak arra, hogy mindent mindig ugyanúgy csináljanak. Ennek viszont az a következménye, hogy egy idő után unalmassá válik. Ha unalmas a szexuális életünk, itt az ideje új dolgokat kipróbálni, még akkor is, ha az elején ki kell lépnünk a komfortzónánkból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.