A legvadabb fesztiválon még orgiasátor is van: volt, aki eltörte ott a péniszét (18+)

pénisz Burning Man Fesztivál orgia felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Burning Man nevű fesztivál a legvadabb az összes közül. Itt aztán tényleg bármi megtörténhet, még szexbalesetek is: egy férfi eltörte a péniszét. 

Évről évre a forró nevadai sivatag ad otthont a Burning Man elnevezésű fesztiválnak, ahol a legvadabb és legőrültebb dolgok történnek meg a résztvevőkkel. Habár hivatalosan sem idén, sem tavaly nem volt, mégis 10 ezer ember vándorolt ki most is a sivatagba egy nem hivatalos eseményre. A helyszínen általában jégen kívül semmit nem lehet vásárolni, mindenkinek magának kell gondoskodnia az igényeiről.

Ezen a fesztiválon mindent lehet - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Azok, akik idén nem vesznek részt, megosztják az eddigi élményeiket. A fesztiválon különböző tematikájú táborok alakulnak, és bizony van szexuális témájú is. Ez az úgynevezett Orgy Dome. "Ez az egyetlen tábor, ahol van légkondícionáló. Odamész és szexelsz" - mesélte Sammy, aki találkozott olyan emberrel, aki eltörte ott a péniszét. "Aznap a hetedik emberrel feküdt le, és eltörte a péniszét. El kellett mennie a legközelebbi városba, hogy segítsenek rajta" - mondta a nő.

Meztelenül is lehet táncolni az egyik táborban, ami előtt szappant és vizet locsolnak azokra, akik bemennek, vagyis minden pucér bulizó garantáltan megtisztul - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.