Pilát Gábor - Egy Férfi és egy Nő: A csaláshoz még párkapcsolatra, sőt szeretőre sincs szükség

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor párkapcsolat magazin megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Néha olyanok vagyunk, mint a csalfa szerető, akinél a nagy szavak és a még nagyobb ígéretek köszönő viszonyban sincsenek a tetteivel. A csaláshoz még párkapcsolatra, sőt szeretőre sincs szükség, ugyanis sokszor az elkövető és az áldozat ugyanaz a személy: mi magunk. A saját lehetetlen vágyaink, a hamis céljaink, a magunknak tett és megszegett ígéretek miatt szánalmasan szorult helyzetbe kerülünk, mert nemcsak becsapjuk magunkat, hanem meg is csaljuk.

A csaláshoz még párkapcsolatra, sőt szeretőre sincs szükség Forrás: Shutterstock

Ha az elmédet a vágy, a pénz, a dicsőség vagy a hatalom vezeti, elég kitartással akkor is célba érhetsz. Kiérdemelheted a jutalmat, mint ahogy azt is mindenki megérdemli, hogy szabad és boldog legyen, de valószínűleg igazabb úgy az állítás, hogy mindenki csak annyira lehet szabad és boldog, mint amennyire megérdemli.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.

Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal megalapítója.

A könyv korábban megjelent részleteit itt olvashatod el.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.