Szabó Zsófi meztelenkedik fotó Szabó Zsófi fedetlen keblek felnőtt Szabó Zsófi pucér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi nem nevezhető szégyellősnek, ugyanis fedetlen keblekkel állt az ablak elé, ahol bizony bárki megláthatta őt anyaszült meztelenül.

A csinos és fiatal műsorvezető élete meseszerűen alakul, hiszen alig, hogy túltette magát a váláson, máris újra rátalált a szerelem. A boldogságot a szexi úszóedző, Shane Tusup oldalán találta meg, akivel már túl vannak az első fontos mérföldköveken is: találkoztak egymás szüleivel, közösen ünnepelték a karácsonyt és nemrég együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Ritkán látni tőle ilyen merész fotót Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A sok munka és médiaszereplés mellett a pihenésre is szükség van, Zsófi pedig egy igazán gyönyörű helyen engedi ki a fáradt gőzt. Legújabb Instagram-bejegyzése azonban nem is a csodás táj miatt érdekes. A bomba formában lévő műsorvezető ugyanis anyaszült meztelenül állt az ablak elé, így nézte a mátrafüredi dombokat és égboltot. Nem félt attól, hogy fedetlen kebleit a hotel más lakói is megláthatják.

Zsófi merész fotóját ide kattintva nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.