Kiakadtak a kommentelők Szabó Zsófi intim fotójára: "Ezt ne itt! Ebből ne csináljunk divatot"

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi meztelenkedik fotó Szabó Zsófi intim fotó Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi pár hónappal ezelőtt már megosztott magáról egy hasonló intim képet, ám a mostani minden korábbinál többet mutat a műsorvezető meztelen hátából is.

Zsófi fotói rendszerint nagy sikert aratnak és csak úgy záporznak a képek alá a gratulációk, a dicsérő kommentek. Ezúttal viszont sokan vannak azok, akik kritizálják a tévést azért, amiért egy ilyen posztot tett közzé saját közösségi oldalán. Szabó Zsófi ugyanis anyaszült meztelenül ül egy hatalmas üvegablak előtt.

Egyes hozzászólók vicces kommentben reagáltak Zsófi képére:

"Valami hegymászó meglátja és a mélybe zuhan. Este majd nézem a híradót. Szabó Zsófi b*lájának látványa miatt egy hegymászó megcsúszott a Mátrában."

"Hát ezt muszáj volt kitenni! Engem a famunka fogott meg legjobban! Az olyan természetes!" – reagált valaki a Zsófi mellett látható faborítású falra.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A legtöbb lájkot azonban az ismert humorista, Dombóvári István megjegyzése kapta: "Amikor én tettem ki magamról egy ugyanilyen képet, tiltást kaptam. Mondjuk az én esetemben jogosan!"

Nem mindenki volt azonban vicces kedvében, és sokakat felbosszantott a műsorvezető kihívó fotója. Az egyik hozzászóló élesen bírálta Zsófit és arra kérte, hogy a magánélet ne legyen közügy, és az ehhez hasonló intim fotókat ne ossza meg senki sem magáról.

– kérlelte a hozzászóló a csinos műsorvezetőt.

Szabó Zsófi intim fotóját ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.