Szabó Zsófi pár hónappal ezelőtt már megosztott magáról egy hasonló intim képet, ám a mostani minden korábbinál többet mutat a műsorvezető meztelen hátából is.

Zsófi fotói rendszerint nagy sikert aratnak és csak úgy záporznak a képek alá a gratulációk, a dicsérő kommentek. Ezúttal viszont sokan vannak azok, akik kritizálják a tévést azért, amiért egy ilyen posztot tett közzé saját közösségi oldalán. Szabó Zsófi ugyanis anyaszült meztelenül ül egy hatalmas üvegablak előtt.

Egyes hozzászólók vicces kommentben reagáltak Zsófi képére:

"Valami hegymászó meglátja és a mélybe zuhan. Este majd nézem a híradót. Szabó Zsófi b*lájának látványa miatt egy hegymászó megcsúszott a Mátrában."

"Hát ezt muszáj volt kitenni! Engem a famunka fogott meg legjobban! Az olyan természetes!" – reagált valaki a Zsófi mellett látható faborítású falra.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A legtöbb lájkot azonban az ismert humorista, Dombóvári István megjegyzése kapta: "Amikor én tettem ki magamról egy ugyanilyen képet, tiltást kaptam. Mondjuk az én esetemben jogosan!"

Nem mindenki volt azonban vicces kedvében, és sokakat felbosszantott a műsorvezető kihívó fotója. Az egyik hozzászóló élesen bírálta Zsófit és arra kérte, hogy a magánélet ne legyen közügy, és az ehhez hasonló intim fotókat ne ossza meg senki sem magáról.

Ezt ne itt! Ebből ne csináljunk divatot

– kérlelte a hozzászóló a csinos műsorvezetőt.

Szabó Zsófi intim fotóját ide kattintva tudjátok megnézni.