11 millió forintot keres havonta a guminő: a cirkuszt az OnlyFansre cserélte

Forrás: Albert E. Reid / SWNS/Albert E. Reid / SWNS/Albert E. Reid / Swns -
Luna Kennedy hajlékonyság cirkusz onlyfans
Felhagyott a cikruszi fellépésekkel a szuperhajlékony nő, helyette az OnlyFansen keresi a kenyerét. 

Rengeteg pénzt keres havonta Luna Kennedy a szuperhajlékony testével, de nem volt ez mindig így. 19 évesen kezdett el egy cirkuszban dolgozni, ami habár nagy álma volt, anyagilag nem volt kifizetődő. Fizetéskiegészítésként előbb vetkőzni kezdett, majd úgy döntött, regisztrál az OnlyFansre. Ezzel pedig egyik pillanatról a másikra hihetetlen mértékben megnövekedett a bevétele.

Luna Kennedy a cirkuszt az OnlyFansre cserélte Forrás: Albert E. Reid / SWNS/Albert E. Reid / SWNS/Albert E. Reid / Swns

"Általában egy-két napot szánok hetente az OnlyFans számára készült tartalmak forgatására, és annyit edzek, amennyit a testem enged" - árulta el Luna, aki már sem a cirkusszal, sem a vetkőzéssel nem foglalkozik, csakis erre a platformra gyárt tartalmakat. "Nagyon élvezem, hogy kifejezhetem a szexualitásomat, és élvezem, hogy az emberek figyelnek" - mondta a guminő, aki a párjával együtt készíti a videóit. A tartalmakkal havonta 35 ezer dollárt, vagyis átszámítva körülbelül 11 millió forintot keres.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.