számmisztika ezotéria Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antóniáról messziről "látszik", hogy a Mérleg jegyében született (1970. október 2., Szigetvár), s az uralkodó bolygója a Vénusz. Minden mozdulatában látszik, hogy a személyi száma kettessel kezdődik - Antónia ízig-vérig nő.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A Teremtő zenei és művészi képességekkel is megáldotta őt, ezt pedig a Vénusz bolygó meg is erősíti nála. Sorsszáma kemény megpróbáltatásokat ígért neki már a születése pillanatában, hiszen az 1970-es év számmisztikai értéke nyolcat tesz ki. Ilyen megpróbáltatás például a cukorbetegsége is. Azt, hogy az állandó munkájában képes naponta megújulni, az október hónap 10-es számának köszönheti, emiatt tud érdekes maradni.

Személyes születési napjának száma a Hold kettese. Ő az örök anya, akinek rejtett énje a gondoskodásban, kiáradásban válik teljessé. Köztudott, hogy az anyaság arról is szól, hogy a szülő megvédi gyermekét a rossztól, főleg, attól, aminek a keserűségét már ő maga is megtapasztalta. Ezért nem csoda, hogy amint Antónia szembenézett a cukorbetegséggel, létrehozott egy alapítványt azzal a feltett szándékkal, hogy szárnya alá veszi azokat, akiknek idejekorán segítségére lehet.

Viszont a kettese nem csak az anyaságról mesél. Ez a szám mutatja meg, hogy Antónia nem annyira nyugodt, sőt, a Holdnak tudható be, hogy rettentő feszült tud lenni - de ezt remekül leplezi. Kevesen veszik észre, hogy valójában nem is annyira nyugodt, csupán arról van szó, hogy rendkívül tudja uralni indulatait. Mindezt - valószínűleg - annak köszönheti, hogy számtalan előző élettel rendelkező, több inkarnációt maga mögött tudható ember, akinek már nem sok tanulnivalója van, hiszen amit lehetett, azt a régmúltban elsajátította.

Valószínű, hogy élete második felében közelebb kerül az elvontabb, spirituális dolgokhoz. Ezen a területen jelentős sikereket ér majd el, mivel akkorra az összefüggéslátása által egyértelmű lesz számára az ok és okozat közötti összefüggés.

48 éves kora felett elkezd tanítással is foglalkozni. Nem lenne meglepő tőle, ha előtte megjelentetne egy (vagy több) könyvet is, aminek a tartalma egyértelműen mások okulását, szellemi gazdagságát szolgálná.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Nem valószínű, hogy újabb gyermekvállalással próbálkozik, ami az ő esetében nem is gond, hiszen a sors ajándékaként egyszerre két gyermeket is kapott, akik a testvérek áldásosságát születésüktől kezdve tapasztalhatják. Amennyiben mégis megpróbálná, úgy szinte 100%, hogy az a gyerek rendkívüli képességekkel születne.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.