Lewis Hamilton Nicole Scherzinger szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton nem maradt túl sokáig facér - íme a legújabb kiszemeltje.

Legutóbbi kedvesével, Nicole Scherzinger-rel azért szakított a fiatal pilóta, mert még nem állt készen komolyabb kapcsolatra, gyerekre, családalapításra. Lewis valószínűleg már nem bánkódik a különválás miatt - a napokban rajtakapták a Forma-1 sztárját, amint egy fiatal, barna szépséggel bulizott az egyik felkapott londoni klubban. A titokzatos hölgy és a híresség hasonló ruhát viseltek: mindketten fekete felsőrészben voltak, fekete bőrkabáttal. Hamilton szóvivője szerint azonban szó sincs szerelemről - a fiatalok csak barátok. A róluk készült képeket itt megnézheted!

AFP
AFP


A huszonhat éves pilóta és az X-Faktor mentora, Nicole októberben szakítottak négy év együttjárás után. A különválás legfőbb oka a hét év korkülönbség volt, illetve az is közrejátszott a szakításban, hogy míg Nicole minden vágya az volt, hogy férjhez menjen és kisbabája legyen, addig érthető módon a nála jóval fiatalabb kedvese még élvezni akarta az életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.