Jennifer Lawrence Will Ferrell Emma Watson Bradley Cooper Jamie Foxx MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átadták az idei MTV Movie Awards díjakat. A legjobb színésznek járó Arany Popcornt Bradley Cooper, a legjobb színésznőnek járó díjat pedig Jennifer Lawrence vehette át. A jelölteket az MTV producerei és ügyvezetői választják ki, a győztesekről a közönség online szavazással dönt.

Duplán tarolt Bradley Cooper: ő lett a legjobb férfiszínész az MTV Movie Awardson. A zenei tévécsatorna filmdíjainak átadási ünnepségét a kaliforniai Culver Cityben tartották. A sármos sztár a Napos oldal című filmben nyújtott alakításával érdemelte ki a kitüntetést.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Bradley Cooper a legjobb színésznek járó elismerést és a legjobb csókjelenetért járó díjat fogja

A legjobb színésznő Jennifer Lawrence lett, aki szintén a Napos oldal című filmben alakított nagyot. A híresség ezzel már egy Oscar-díjat is nyert. A páros ezen kívül megkapta a legjobb csókjelenetért járó elismerést is. Rebel Wilson ausztrál színésznő az év felfedezettjének járó Arany Popcornt, a tökéletes hang elismerést és a legjobb musicaljelenetnek járó díjat vehette át.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Rebel Wilson örül a díjnak

Will Ferrell a legjobb komikus zseninek járó elismerésnek örülhetett a filmes ceremónián. Emma Watsont az év legfeltörekvőbb tehetségének járó elismeréssel jutalmazták. Jamie Foxx a legképtelenebb pillanat kategóriának járó díjjal és a generációs elismeréssel térhetett haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.