Jennifer Lawrence Will Ferrell Emma Watson Bradley Cooper Jamie Foxx MTV Movie Awards
Átadták az idei MTV Movie Awards díjakat. A legjobb színésznek járó Arany Popcornt Bradley Cooper, a legjobb színésznőnek járó díjat pedig Jennifer Lawrence vehette át. A jelölteket az MTV producerei és ügyvezetői választják ki, a győztesekről a közönség online szavazással dönt.

Duplán tarolt Bradley Cooper: ő lett a legjobb férfiszínész az MTV Movie Awardson. A zenei tévécsatorna filmdíjainak átadási ünnepségét a kaliforniai Culver Cityben tartották. A sármos sztár a Napos oldal című filmben nyújtott alakításával érdemelte ki a kitüntetést.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Bradley Cooper a legjobb színésznek járó elismerést és a legjobb csókjelenetért járó díjat fogja

A legjobb színésznő Jennifer Lawrence lett, aki szintén a Napos oldal című filmben alakított nagyot. A híresség ezzel már egy Oscar-díjat is nyert. A páros ezen kívül megkapta a legjobb csókjelenetért járó elismerést is. Rebel Wilson ausztrál színésznő az év felfedezettjének járó Arany Popcornt, a tökéletes hang elismerést és a legjobb musicaljelenetnek járó díjat vehette át.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Rebel Wilson örül a díjnak

Will Ferrell a legjobb komikus zseninek járó elismerésnek örülhetett a filmes ceremónián. Emma Watsont az év legfeltörekvőbb tehetségének járó elismeréssel jutalmazták. Jamie Foxx a legképtelenebb pillanat kategóriának járó díjjal és a generációs elismeréssel térhetett haza.

Nagyot kaszálnak Balássy Bettyék Szinetárék válásánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-szinetar-dorabereczki-zoltan-hazasparnak-a-valasuk-ota-egyre-kevesebb-fellepese.htmlSzétkattintották a Gangnam Style folytatásáthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20130414-a-gangnam-style-eloadoja-psy-uj-szama-megjelent-a-cime.htmlVarga Izabella mindent megmutatott magábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130413-a-szombat-esti-laz-dontojenek-harom-legemlekezetesebb-tanca-a-lifehu.htmlIcipici fürdőruhába bújt a celebhttp://www.life.hu/szorakozz/20130413-farrah-abraham-furdoruhaban-mutatkozott-kilatszott-a-melle.htmlUndorító sütemények - Melyiket kóstolnád meg?http://www.life.hu/szorakozz/20130412-bizarr-labujjas-veres-tortakat-keszitenek-egy-berkhamsteadi-cukraszdaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.